Life

Andreea Esca a dat în mintea copiilor! Cum au reacționat fanii când au văzut-o așa

07.09.2020 | 17:01
Andreea Esca a dat in mintea copiilor Cum au reactionat fanii cand au vazuto asa
ADVERTISEMENT

Andreea Esca pare că a renăscut după săptămânile în care a fost nevoită să „se ia la trântă” cu noul coronavirus. De ce spunem asta? Ei bine, profită din plin de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi și, mai presus de toate, se distrează copios pe rețelele de socializare, chiar dacă nu toată lumea privește cu ochi buni postările sale.

Weekend-ul trecut, vedeta Pro TV a dat în mintea copiilor, postând o fotografie în care apare îmbrăcată în… unicorn. Și asta nu e tot, pentru că nu v-am spus încă de unde a împrumutat costumul cu pricina.

ADVERTISEMENT

„Vinovată” pentru isprava care i-a lăsat fără cuvinte pe fani este nimeni alta decât fiica sa, Alexia, care și-a serbat de curând ziua de naștere alături de cei dragi. La o așa postare, nu e de mirare că internauții au reacționat imediat.

Andreea Esca, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. S-a îmbrăcat în unicorn

Eu, când sunt EU:)))! Mulțumesc @alexiaeram pentru costum ? și mulțumesc @alistmagazine pentru surpriză! Tare îmi place să râdem împreună!!!”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei publicate pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu buchetul în mână poți transforma costumul într-o rochie de mireasă din viitor”, „Cel mai asumat unicorn!”, „Super tare! Nici nu mai pomeni vârsta, e irelevantă! ❤️??”, „La mulți ani și se cade, ești un unicorn frumos și înțelept”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Acuzată de fani că încalcă legea. Poza care demonstrează că nu poartă centura în mașină

Dacă tot am pomenit de criticile pe care i le-au adus fanii, nu putem ignora episodul petrecut cu câteva zile în urmă, când știrista a fost acuzată că nu poartă centura de siguranță în mașină, deși aceasta este  obligatorie, conform legislației în vigoare, inclusiv pentru persoanele aflate pe bancheta din spate.

ADVERTISEMENT

Vă respectăm și vă îndrăgim de când a luat fiintă ProTV. De aceea îmi permit să vă rog, deoarece sunt multe persoane care vă admiră, centura de siguranță se poartă și pe locurile din spate ale mașinii.

Bineînțeles, când mașina se află în mișcare. Orice facem este un exemplu pentru copiii noștri”, este doar unul din comentariile prin care Andreei Esca i se atrage atenția că încalcă legea.

ADVERTISEMENT

Un alt fan face referire  la telefonul pe care aceasta îl ține la ureche în timp ce râde pe săturate, semn că poartă o conversație amuzantă. Toate bune și frumoase, numai că pe ecranul mobilului este deschis serviciul de mesaje.

Nici nu vorbeai la telefon! Erai pe un mesaj”, i-a scris bărbatul, lăsând de înțeles că, de fapt, nu ar fi fost nimeni la celălalt capăt al „firului”.

ADVERTISEMENT