Life

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, petrecere de fițe de ziua ei, fără distanțare socială sau măști de protecție – Foto

31.08.2020 | 13:09
Alexia Eram fiica Andreei Esca petrecere de fite de ziua ei fara distantare sociala sau masti de protectie  Foto
ADVERTISEMENT

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a împlinit, recent, 20 de ani, iar pentru un asemenea eveniment a organizat o petrecere pe cinste, cu dulciuri alese, mâncăruri pregătite de bucătari specializați și băuturi sofisticate.

Deși numărul persoanelor prezente nu a depășit 50, iar distracția s-a ținut la o terasă, fiica Andreei Esca nu a respectat condițiile în contextul coronavirus, deși familia ei s-a lovit puternic de boala care a omorât sute de mii de oameni.

ADVERTISEMENT

La petrecerea aniversară, nimeni nu a purtat mască sau a păstrat distanța, toți stând unii lângă alții.

Alexia Eram a împlinit 20 de ani

Pentru împlinirea celor 20 de ani, Alexia Eram a primit în dar o petrecere foarte costisitoare, care a ajuns la câteva mii de euro bune, deși mare parte din bunătățile pe care le-a avut au fost pe barter, căci tânăra are peste 500 de mii de prieteni peInstagram, care sunt atenți la ce postează, consumă și de unde.

ADVERTISEMENT

Așadar, pentru că e persoană publică, fiica Andreei Esca are parte de câteva beneficii din partea mai multor frme care o contactează pentru a le face reclamă, cum s-a întâmplat și la ziua ei. Toată lumea a fost încântată de petrecerea organizată, însă cel mai grav lucrur de la aniversarea fiicei Andreei Esca este că nimeni nu a purtat mască și nu s-a păstrat distanțarea socială. Toată lumea a dansat în grup, unii lângă alții, iar la chef a fost prezentă și vedeta Pro TV, care a realizat și câtea filmulețe de la fața locului.

Andreea Esca, soțul și fiul lor, Aris, au fost pozitivi coronavirus

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Esca, Alexander Eram și Aris Melkior Eram, fiul lor, au fost internați la Matei Balș, după ce au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Andreea nu a avut probleme de sănătate, iar fiul lor, Aris, a avut doar o durere în gât și dureri de cap, cel mai grav fiind afectat Alexander Eram, care a slăbit peste 7 kilograme în tot acest timp și  a ajuns la Terapie Intensivă, unde i s-a făcut transfuzie cu plasmă pentru a putea fi ținut în viață. În cele din urmă, familia Esca-Eram s-a pus pe picioare.

 

Tags: