Life

Andreea Esca are un salariu fabulos la Pro TV, dar nu își răsfață copiii! În ce condiții locuiește fiul ei, la Barcelona?

În ce condiții trăiește fiul Andreei Esca la Barcelona? Aris locuiește într-o chirie modestă, cu toate că mama lui dispune de mulți bani.
16.01.2023 | 19:11
Andreea Esca are un salariu fabulos la Pro TV dar nu isi rasfata copiii In ce conditii locuieste fiul ei la Barcelona
Fiul Andreei Esca locuiește cu chirie în Barcelona. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca nu duce, cu siguranță, lipsa banilor, dar asta nu însemnă că-și răsfață copiii fără limite. Fiul său, Aris Melkior, trăiește în condiții modeste în Barcelona.

În ce condiții trăiește fiul Andreei Esca, student în Barcelona

Salariul pe care Andreea Esca îl primește de la Pro TV a devenit o adevărată legendă urbană. Zvonurile spun că se ridică la mii de euro, iar vedeta nu se ferește să recunoască că-i și place să cheltuie. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nici ea, nici șefii de la trustul de televiziune nu spun cu cât e plătită, FANATIK a aflat că Andreea Esca SRL, compania care are ca obiect activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune- ceea ce ea face la Pro TV, a avut în anul 2021 o cifră de afaceri de invidiat: 30.000 de lei, adică în jur 240.000 de euro. De asemenea, profitul net s-a ridicat la 335.000 de lei, aproximativ 67.000 de euro.

În plus, știrista obține venituri și din închirierea proprietății din Sibiu, din care în 2021 a încasat profit de 212.000 de lei, mai exact 43.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Totuși, în ciuda faptului că o duce foarte bine din punct de vedere financiar, Andreea Esca nu-și răsfață copiii. Aris Melkior are 19 ani, studiază afacerile în Barcelona, dar locuiește cu chirie într-o garsonieră modestă. Mai mult, până de curând băiatul Andreei Esca a avut și coleg de cameră.

„Stă într-o garsonieră cu chirie, că nu au cămin la facultate. Are o chicinetă în aceeași cameră. Bine, baia e în altă cameră”, a povestit Andreea Esca în emisiunea La Măruță difuzată pe Pro TV.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca spera ca fiul său să-și găsească dragostea în Barcelona

La începutul lunii ianuarie, Andreea Esca a fost plecată câteva zile la fiul său, pentru a-l ajuta prin casă și la curățenie, dar și pentru a mai petrece timp împreună.

Știrista de la Pro TV a mărturisit că spera ca Aris să trăiască o poveste de dragoste ca în filme la Barcelona, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

„Să știi că l-am întrebat, ‘Măi, dar știi și tu cine sunt vecini aici? Te-ai dus, ai bătut la ușă?’. Și mi-a zis că nu a observat nimic. Și am zis, ‘Măi, dar numai în filme sunt astea când te muți undeva și exact ăla care stă în perete cu tine e ăla?’. 

Ăla care dai peste el. Tu vii cu valizele, știi cum sunt alea…și îți cad alea, ăla ți le ridică, tu ridici ochii. Voiam să i se întâmple și lui și n-a apărut nimic.

Au apărut niște vecini cu care am încercat să mă înțeleg. Noroc că sunt astea cu Google Translate”, a povestit Andreea Esca.

ADVERTISEMENT
Tags: