Life

Andreea Esca, înlocuită oficial. Cine îi ia locul vedetei în podcast-ul pe care îl prezenta

Andreea Esca a fost înlocuită oficial. Cine îi ia locul vedetei Pro Tv în podcast-ul finanțat de Raiffeisen Bank pe care îl prezenta?
31.10.2023 | 10:02
Andreea Esca inlocuita oficial Cine ii ia locul vedetei in podcastul pe care il prezenta
Andreea Esca, înlocuită oficial din podcast-ul finanțat de Raiffeisen Bank. Sursă foto: Instagram, captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a fost înlocuită oficial. Vedeta știrilor de la Pro Tv prezenta un podcast finanțat de Raiffeisen Bank, ”Gata de Business”. Acum însă, o altă jurnalistă îi va lua locul.

Andreea Esca, înlocuită oficial din podcast-ul finanțat de Raiffeisen Bank

Andreea Esca a prezentat timp de doi ani podcast-ul finanțat de cei de la Raiffeisen Bank. Se pare însă că acum, prezentatoarea tv se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Andreea Esca a anunțat că lipsește și de la pupitrul știrilor de la Pro Tv. Vedeta are nevoie de repaus vocal câteva zile. 

Se pare că aceasta are probleme cu vocea, drept urmare, este nevoită să ia o pauză. În ceea ce privește diagnosticul primit, este vorba despre o infecție virală respiratorie, dar și deviație de sept nazal acută.

ADVERTISEMENT

“Să vedem când îmi pot recupera vocea… astă seară, sigur NU! Dar îi dă de cap doamna doctor”, a anunțat Andreea Esca pe Instastory, înainte ca medicul să-i pună diagnosticul.

Cine îi ia locul vedetei Pro Tv

În ceea ce privește podcast-ul finanțat de Raiffeisen Bank, Andreea Esca urmează să fie înlocuită de jurnalista Paula Herlo Aceata are o experiență de mai bine de 20 de ani și de altfel este parte din echipa emisiunii România, Te Iubesc! de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Podcastul „Gata de Business” va fi disponibil pe canalul de YouTube al Raiffeisen Bank, iar din luna noiembrie începe cel de-al treilea sezon. Asta va fi difuzat câteva luni, până în martie 2024. Din păcate însă, fanii nu o vor mai putea vedea pe Andreea Esca.

Menționăm că podcast-ul reprezintă o inițiativă, astfel încât publicul să poată lua la cunoștință subiecte de actualitate din business. Antreprenorii spre exemplu pot învăța la rândul lor lucruri utile din el.

ADVERTISEMENT

„Am pornit acest sezon prin a-i întreba pe antreprenori ce îi preocupă, ce ar vrea să afle şi ce le-ar fi util. Această parte a fost foarte importantă, pentru că nevoile şi grijile lor au fost reperul după care ne-am ghidat.

Totodată, prin această iniţiativă, ne-am dorit să aducem în faţa publicului subiecte de actualitate în business. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat proiectului Gata de Business, într-un demers care ne dorim să aducă cel puţin un moment de inspiraţie antreprenorială pentru privitori”, a transmis Raluca Nicolescu, Director IMM, Raiffeisen Bank, conform Paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT