Life

Andreea Esca are probleme de sănătate. Prezentatoarea nu va mai apărea la TV câteva zile

Probleme de sănătate pentru Andreea Esca. Prezentatoarea de la Pro TV nu va mai apărea pe micile ecrane timp de câteva zile.
30.10.2023 | 23:12
Andreea Esca are probleme de sanatate Prezentatoarea nu va mai aparea la TV cateva zile
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Esca. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate și va fi nevoită să stea acasă câteva zile. Prezentatoarea de la Pro TV a mers la medic pentru câteva investigații.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Esca

De mai bine de un sfert de secol, Andreea Esca este cea mai apreciată prezentatoare de la noi din țară. Vedeta i-a obișnuit pe telespectatori cu aparițiile sale la Știrile Pro TV de la ora 19, de luni până vineri, însă mai sunt momente în care este nevoită să lipsească.

ADVERTISEMENT

În trecut, prezentatoarea a lipsit de la pupitrul știrilor din diverse motive, cum ar fi concedii sau probleme de sănătate. Și de data aceasta, starea de sănătate o împiedică pe vedetă să apară la TV.

După ce a constatat că și-a pierdut vocea, știrista a decis să meargă la medic. Încă din prima parte a zilei, vedeta a dat de înțeles că nu va apărea pe micile ecrane o scurtă perioadă.

ADVERTISEMENT

“Să vedem când îmi pot recupera vocea… astă seară, sigur NU! Dar îi dă de cap doamna doctor”, a anunțat Andreea Esca pe Instastory, înainte ca medicul să-i pună diagnosticul.

La puțin timp după acest mesaj, vedeta a revenit cu un alt anunț. Andreea Esca le-a arătat internauților ce probleme are, și anume infecție virală respiratorie, și deviație de sept nazal acută.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca probleme
Andreea Esca are probleme de sănătate. Sursa foto: Instagram

În zilele următoare, vedeta are nevoie de repaus vocal timp de de 3 – 5 zile, astfel că nu va fi văzută la știri până când nu își revine. De asemenea, vedeta trebuie să se prezinte la un nou control după 7 zile.

Cum reușește Andreea Esca să-și mențină silueta la 51 de ani

Deși a împlinit 51 de ani la finalul lunii august, Andreea Esca reușește să arate la fel de bine ca atunci când s-a lansat la Pro TV. Jurnalista are un stil de viață sănătos și reușește să fie într-o formă foarte bună.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a declarat că nu are un anumit secret pentru care arată atât de bine, dar încearcă să facă regulat mișcare și să meargă la salonul de înfrumusețare.

De asemenea, pentru a avea grijă de timbrul vocal, vedeta nu consumă deloc apă rece și mănâncă înghețată doar în concedii. Atunci când vrea să slăbească, prezentatoarea nu consumă dulciuri.

“Nici aici nu fac prea mare lucru, dar mă mai duc la câte un tratament cosmetic, fac mult sport, încerc să mă simt bine în pielea mea. Cred că trebuie să fii foarte muncitor, să fii tenace. Trebuie să ai talent de la Dumnezeu și să-ți placă foarte mult”, a declarat vedeta pentru spectacola.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: