Life

Andreea Esca, luată prin surprindere de fiul său. Ce a putut să audă știrista de la Pro TV

Andreea Esca, declarație neașteptată din partea băiatului său și a lui Alexandre Eram, Aris. Replica primită de la tânărul de 19 ani.
02.01.2023 | 18:31
Andreea Esca luata prin surprindere de fiul sau Ce a putut sa auda stirista de la Pro TV
Andreea Esca, declarație neașteptată din partea băiatului său, Aris. Replica primită de la tânăr. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta postului din Pache Propopescu a fost luată prin surprindere de fiul său. Ce a putut să audă știrista de la Pro TV, după ce a petrecut mai multe momente de calitate împreună cu adolescentul care învață peste hotare.

Andreea Esca, declarație neașteptată din partea băiatului său, Aris. Replica primită de la tânăr

Andreea Esca este fericită că ambii copii sunt independenți și bucuroși cu alegerile făcute, în ciuda faptului că nu reușesc să se vadă foarte des. Din fericire, știrista și Aris au avut ocazia să recupereze recent.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a dezvăluit că s-a emoționat teribil când fiul său i-a dat o replică surprinzătoare. Tânărul consideră că mama sa este „mișto”.

„Vrăjeală de tip Aris Melkior. Mă uit la o scenă dintr-un film și îi spun: Ce mișto a fost seria asta. Ce zice el: Știi ce e mișto? Tu ești mișto”, a dezvăluit Andreea Esca pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare de la Pro TV a distribuit mai multe imagini împreună cu fiul său care studiază la Barcelona, acolo unde vedeta a plecat pentru o perioadă scurtă. Tânărul locuiește într-o garsonieră foarte cochetă.

Andreea Esca, momente unice alături de Aris

Andreea Esca și Aris au petrecut momente unice, vedeta postând mai multe imagini pe social media. Vedeta le-a arătat tuturor cum face curățenie în casa în care stă fiul său sau ce papuci de casă a primit de la acesta.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prezentatoarea nu s-a dat în lături și de la alte treburi casnice și a băgat la spălat hainele murdare ale băiatului său.

„Dar ce lumină are tineretul în cameră” sau „Alt copil student, aceeași dilemă pentru mine. Unde se pune asta”, a mai scris Andreea Esca la alte două postări diferite, ultima fiind legată de detergentul de rufe tip capsulă.

ADVERTISEMENT

Totodată, a profitat de timpul liber și a mers la cumpărături, dar și la restaurant unde a savurat preparate culinare speciale.

ADVERTISEMENT