Life

Afacerile familiei Andreei Esca! Ce se întâmplă cu banii vedetei de la Pro TV și cât câștigă soțul ei

Andreea Esca a devenit o adevărată legendă când vine vorba despre banii pe care îi încasează de la Pro TV, salariul ei fiind unul dintre cele mai bine păzite secrete din showbiz.
20.10.2021 | 14:12
Afacerile familiei Andreei Esca Ce se intampla cu banii vedetei de la Pro TV si cat castiga sotul ei
Afacerile familiei Andreei Esca! Ce se întâmplă cu banii vedetei de la Pro TV și cât câștigă soțul ei Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă salariul pe care îl ia de la Pro TV este secret, totuși, un lucru este cert: Andreea Esca nu încasează doar bani din postura de prezentatoare TV, ci și din afaceri conexe, atât ea, cât și soțul ei, având business-uri de amploare.

Andreea Esca, afaceri în scădere, profituri dezastruoase

În anul 2020, un an marcat de pandemie, Andreea Esca, pentru prima oară în istoria firmei sale, a cunoscut gustul amar al pierderilor, compania pe care o conduce înregistrând scăderi la toate capitolele.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform datelor contabile depuse la ANAF și consultate de FANATIK, forma care îi poartă numele prezentatoarei tv a avut o cifră de afaceri în scădere cu 75% față de 2019, ajungând la un minim de 378.842 de lei, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2015.

Mai mult, pentru prima oară în istoria de 13 ani a firmei, în loc de profit, Andreea Esca a avut pierderi, acestea fiind însumate la peste 39.000 de lei, adică aproximativ 8.000 de euro. Iar pierderile despre care vorbim vin după ce, cu un an înainte, firma care se ocupă de activități de producție cinematografică, video și programe de televiziune a avut un profit record de 1.163.906 lei, adică bine peste 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pierde Andreea Esca, câștigă Alexandre Eram, soțul ei

Dacă firma celebrei Andreea Esca a avut pierderi în anul 2020, cea a soțului ei, Alexandre Eram a înregistrat câștiguri importante după ce, la mijlocul anului trecut, a reușit să obțină un contract important prin platforma SEAP, pentru a livra măști de protecție împotriva COVID-19.

Astfel, firma condusă de Alexandre Eram, care, până în 2020 se ocupa cu comerț cu amănuntul al produselor cosmetice și de parfumerie, în magazine specializate, a reușit să obțină un profit de peste 60.000 de lei, la o cifră de afaceri de 21.026.273 lei, în scădere față de anul anterior cu aproape o treime.

ADVERTISEMENT

Culmea este însă că, în 2019, firma lui Alexandre Eram avea pierderi pe măsura profitului din același an din compania condusă de Andreea Esca, business-ul soțului prezentatoarei TV anunțând că a lucrat pe minus în valoare de 1.042.750 de lei. De altfel, de-a lungul anilor, firma Andreei Esca este cea care a înregistrat profituri colosale, în dauna parcă a celei conduse de soțul vedetei.

Andreea Esca și Alexandre Eram, afaceri serioase în imobiliare

Dacă Andreea Esca este cunoscută mai ales pentru aparițiile pe micul ecran, la Știrile de la Pro TV, afacerile ei sunt însă, pare-se, preponderent în zona imobiliară, business pe care l-a pornit, alături de soțul ei, încă de acum 15 ani.

ADVERTISEMENT

Astfel, în 2004, Andreea Esca și soțul ei porneau ”la drum” în domeniul imobiliar cumpărând o vilă din București cotată la peste 350.000 de euro, iar apoi au mai cumpărat un imobil de 500.000 de euro, tot în centrul Capitalei.

Din acel moment, lucrurile au început să se lege în domeniul imobiliar, vedeta Pro Tv și soțul ei investind sume din ce în ce mai mari în diverse proprietăți imobiliare care, evident, au avut randamentul dorit, iar profiturile au fost pe măsură.

Andreea Esca  face bani și din turism

Mai mult, din 2017 încoace, Andreea Esca și soțul ei au decis să investească în imobiliare și în Cluj, cel mai scump oraș din România în ceea ce privește acest domeniu, ei încercând de ani buni deja să dezvolte acolo un hotel, lucrările fiind, și acum, în execuție.

Mai mult, tot în Cluj, Andreea Esca și Alexandre Eram au cumpărat mai multe proprietăți imobiliare pe care doresc să le închirieze în regim hotelier, apartamentele cu pricina fiind, deja, amenajate.

Și, dacă tot s-a apucat de turism, Andreea Esca și soțul ei au deschis, în zona Porumbacu de Sus, mai multe pensiuni. La toate acestea, din informațiile FANATIK, se adaugă și un apartament de lângă Paris, într-una dintre cele mai selecte suburbii, loc în care valoarea de piață a proprietății lui Alexandre Eram, soțul vedetei Pro TV Andreea Esca, se învârte în jurul a unui milion de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: