Life

Andreea Esca, reproșuri la adresa unui site de cărți. Ce a nemulțumit-o pe știrista de la Pro TV

Andreea Esca, deranjată de o reclamă care promova cititul, dar denigra televiziunea. Ce a susținut vedeta știrilor Pro TV?
17.10.2022 | 16:50
Andreea Esca reprosuri la adresa unui site de carti Ce a nemultumito pe stirista de la Pro TV
Andreea Esca, deranjată de sloganul unui site de cărți. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca și-a exprimat nemulțumirea în social media după ce a văzut o reclamă la un site de cărți. Vedeta Pro Tv a fost deranjată de sloganul care promova cititul, poziționându-se împotriva televiziunii.

Andreea Esca, deranjată de sloganul unui site care vinde cărți. Ce a spus vedeta Pro TV

Andreea Esca este o fire diplomată și evită să intre în polemici. Totuși, recent, mama Alexiei Eram nu a rezistat și și-a exprimat nemulțumirea în mediul online.

ADVERTISEMENT

Fiind una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri de la Pro TV, cu o vastă experiență în televiziune, Andreea Esca este și o persoană care ia parte la evenimente culturale și, de altfel, le și promovează.

Prin urmare, celebra prezentatoare nu s-a putut abține atunci când a văzut pe internet sloganul unui site care comercializează cărți.

ADVERTISEMENT

Formularea „Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți” i-a atras atenția Andreei Esca, mai ales în contextul în care multe dintre scrierile promovate aparțineau unor foste sau actuale personalități din televiziune, precum Andreea Marin, Andreea Raicu și Mihai Morar.

Din punctul de vedere al Andreei Esca, urmăritul producțiilor TV și cititul nu se exclud una pe alta, ci pot fi făcute în paralel.

ADVERTISEMENT

În mesajul transmis de moderatoarea de la Pro TV, aceasta a precizat că oamenii trebuie să învețe să-și respecte unii altora alegerile.

„Dilema mea s-a adâncit când am văzut că sub sloganul ‘Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți’, site-ul publică cu mândrie cărțile unor vedete TV extrem de apreciate la noi în țară. Deci e ok totuși televizorul și pentru oamenii deștepți?!”, a declarat Andreea Esca, citată de Viva.ro.

ADVERTISEMENT

„Hai să ne respectăm unii pe alții”

Andreea Esca s-a folosit de puterea propriului exemplu și a mărturisit că, în ceea ce o privește, găsește la fel de relaxant și benefic și să se uite la emisiuni precum Vocea României, dar și să citească.

„Hai să ne respectăm unii pe alții atunci, indiferent de alegerile unei seri. Eu mă uit cu plăcere la Vocea României, dar și citesc cu aceeași plăcere cartea Ralucăi Anton”, a adăugat Andreea Esca.

ADVERTISEMENT
Tags: