Life

Îți mai amintești cum arăta Andreea Esca la început? Imagini și amintiri de la Pro TV din 1 decembrie 1995

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare, dar cine mai știe cum arăta când a apărut prima oară pe sticlă, la Pro TV, acum 26 de ani?
30.11.2021 | 08:59
Iti mai amintesti cum arata Andreea Esca la inceput Imagini si amintiri de la Pro TV din 1 decembrie 1995
Mai știi cum arăta Andreea Esca pe 1 decembrie 1995? Ce își amintește vedeta de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra știristă trăiește cu mare emoție fiecare zi de 1 decembrie, asta pentru că este momentul în care a apărut la pupitru. Iată că au trecut 26 de ani de atunci!

Lansarea oficială a postului din Pache Protopopescu o găsește pe vedetă la cârma celor mai importante evenimente ale zilei, iar salutul ei avea să nu fie uitat nici acum.

ADVERTISEMENT

„Bună seara, România, bună seara, București”, este replica pe care o folosea Andreea Esca atunci când apărea pe sticlă, sintagmă care a rămas adânc în memoria telespectatorilor.

Mai știi cum arăta Andreea Esca pe 1 decembrie 1995? Ce își amintește vedeta de la Pro TV

Andreea Esca își amintește cu nostalgie de momentul în care a pășit în platoul de la Pro TV. La momentul respectiv studia jurnalismul, iar postul căuta oameni noi.

ADVERTISEMENT

Ştirista s-a prezentat la un interviu, iar în scurt timp i s-a încredinţat principalul jurnal de ştiri, acolo unde este de 26 de ani. Iar restul este deja istorie.

„În 1995, îmi amintesc că se căutau chipuri noi, tineri care să nu aibă nicio legătură cu regimul comunist. Am ales această meserie din întâmplare, pur şi simplu.

ADVERTISEMENT

Acum ştiu că acest drum era făcut pentru mine”, mărturisea cunoscuta prezentatoare, în urmă cu ceva timp, conform click.ro.

Andreea Esca
Așa arăta Andreea Esca pe 1 decembrie 1995. Sursa foto: captură video Youtube

Andreea Esca și povestea sacoului de culoare roșie

Vedeta de la Pro TV a păstrat tradiția sacoului purtat pe 1 decembrie 1995 și în fiecare an îl scoate de la naftalină. Știrista consideră că piesa vestimentară i-a purtat norocul de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Îl cumpărase cu câteva zile înainte de a face primii pași în cariera sa și deși nu este o persoană superstițioasă prezentatoarea l-a păstrat cu sfințenie în dulap.

„Mi-a plăcut pentru că era roşu, cu o catifea elegantă la guler şi buzunare. Se pare că a avut succes şi mi-a purtat noroc.

A suferit mici modificări, se mai uzase, dar rămâne același simbol și poartă cu el anii noștri de Pro TV și nu numai. Știe toate poveștile mele.

Îmi place roșu la fel de mult, într-adevăr. Mă face să mă simt vie, puternică, dinamică, implicată, prezentă, mai spunea Andreea Esca.

ADVERTISEMENT