Life

Andreea Mantea, desființată de fanii emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce i se reproșează prezentatoarei

Andreea Mantea a fost desființată pe rețelele de socializare de către fanii emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce îi nemulțumește pe aceștia.
12.11.2022 | 16:52
Andreea Mantea desfiintata de fanii emisiunii Casa Iubirii Ce i se reproseaza prezentatoarei
Andreea Mantea, aspru criticată de fanii emisiunii ”Casa Iubirii”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a stârnit revoltă în rândul fanilor emisiunii ”Casa Iubirii”, de pe Kanal D. Prezentatoarea este criticată pentru atitudinea față de concurenți.

Andreea Mantea, pusă la zid de fanii ”Casa Iubirii”. Prezentatoarea, criticată pentru atitudinea față de concurenți

Pe paginile de socializare ale Andreei Mantea se găsesc mai multe mesaje negative din partea telespectatorilor. Aceștia îi reproșează faimoasei moderatoare că nu s-a comportat frumos cu o fostă participantă la ”Casa Iubirii”.

ADVERTISEMENT

”Urât v-ați purtat cu Raluca toată emisiunea! Nu zic că era perfectă, dar era superioară tuturor, inclusiv  prezentatoarei care țipa la ea nepermis și se purta cu ea că și cum ea făcuse poze obscene și copii din flori. Cât de proaste să fie fetele cu calități să-și dorească să facă parte din acest proiect!?”, a scris un internaut, potrivit click.ro.

Sunt și oameni care sunt contra actualului format similar cu ”Puterea Dragostei”, care se filma în Turcia. Aceștia subliniază faptul că în emisiune se aduc în continuare persoane care nu sunt un exemplu pozitiv pentru telespectatori, dar și că promovează scandalul.

ADVERTISEMENT

Oamenii, nemulțimiți de emisiunea ”Casa Iubirii”

De asemenea, sunt și fani care reproșează falsitatea emisiunii, comparând-o cu ”Mireasa”, o producție TV asemănătoare, difuzată live, pe Antena 1.

”O rușine de emisiune cu vicioși și parașute tatuate și ,,foste consumatoare” cu liberi profesioniști pentru care școala este pierdere de vreme.

ADVERTISEMENT

De când s-a terminat ediția filmată în Turcia, nu am reușit să mă mai uit la așa ceva.  E de o cretinătate grasă, cel mai fake show de televiziune filmat vreodată. Vreți să luați un exemplu bun? Vedeți Mireasă!.

Reality show, filmat 24/24 și cu ediții LIVE în cursul săptămânii, nu ca la voi. Înregistrări, concurenți trăind liberi și venind la filmări ca la servici. Absolut jenant!”, a mai scris un alt fan al ”Casa Iubirii”.

ADVERTISEMENT

”Casa Iubirii”, transmisă pe Kanal D, se află acum în plin casting. Andreea Mantea pleacă prin diferite zone din țară, în încercarea de a găsi noi participanți la emisiunea despre dragoste.

”Casa Iubirii” este o continuare a vechii emisiuni ”Puterea Dragostei”, filmată în Turcia. Acolo, producția TV a fost prezentată inițial de Andreea Mantea, iar după ce aceasta s-a hotărât să rămână definitiv în România, a fost înlocuită de Cristina Dorobanțu.

ADVERTISEMENT