Life

Andreea Mantea, dezvăluiri despre viitorii concurenți de la Casa Iubirii. Ce a observat în prima zi de casting

Andreea Mantea, dezvăluiri despre viitorii concurenți de la Casa Iubirii. Ce a spus aceasta despre primii tineri care au mers la casting.
21.10.2022 | 23:46
Andreea Mantea dezvaluiri despre viitorii concurenti de la Casa Iubirii Ce a observat in prima zi de casting
Andreea Mantea, dezvăluiri despre viitorii concurenți de la Casa Iubirii. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a vorbit despre noul sezon de Casa iubirii. Prezentatoarea a spus că a găsit mulți tineri romantici și hotărâți să își găsească iubirea!

Andreea Mantea, dezvăluiri despre viitorii concurenți de la Casa Iubirii

Andreea Mantea a vorbit despre viitorii concurenți de la Casa Iubirii, după ce a avut loc prima zi de casting pentru noul sezon al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Casa Iubirii spune că majoritatea concurenților sunt în căutarea jumătății lor, iar mulți dintre concurenți au arătat că sunt romantici și hotărâți să își găsească persoana alături de care să formeze o familie în viitor.

Andreea Mantea i-a plăcut în mare parte pe cei care au venit la emisiune, iar mulți dintre ei au speranța că vor găsi acea persoană care să îi completeze perfect și alături de care să cunoască iubirea.

ADVERTISEMENT

„Am văzut oameni simpli și frumoși, iar asta mi-a plăcut la nebunie. Oameni dornici. Majoritatea își caută jumătatea și îmi place că nu și-au pierdut speranța, că ei încă speră la acea jumătate, că e mai idilic așa, jumătatea.

Poți să zici marea iubire, poți să zici iubirea, poți să zici să ai parte de o relație serioasă, să ai parte de o experiență frumoasă, dar majoritatea a spus jumătatea, ceea ce însemnă că mare parte din tinerii care au fost astăzi aici sunt foarte romantici și foarte hotărâți”, a explicat Andreea Mantea, conform Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Concurenți amuzanți la primul castig pentru Casa Iubirii de la Kanal D

De asemenea, Andreea Mantea a precizat și că au fost concurenți care au amuzat-o, pe ea și întreaga sa echipă de la castigurile pentru Casa Iubirii.

Vedeta de la Kanal D a precizat că pentru prima zi de casting, totul a decurs foarte bine.

„Au fost unii cu care chiar ne-am distrat aici, am râs toată echipa. Eu zic că a decurs foarte bine această zi.

ADVERTISEMENT

Pentru prima zi de casting a mers foarte, foarte bine”, a spus Andreea Mantea.

Castingul pentru noul sezon continuă, mâine fiind preselecții în Timișoara și apoi în alte orașe mari ale țării.

ADVERTISEMENT
Tags: