Life

Andreea Raicu a rupt tăcerea după ce s-a spus că e însărcinată. Fosta iubită a lui Tudor Chirilă a dat cărțile pe față

Andreea Raicu a decis să nu mai lase loc de interpretări și să ofere un răspuns în fața zvonurilor potrivit cărora ar fi însărcinată. Ce spune fosta iubită a lui Tudor Chirilă?
10.02.2023 | 06:52
Andreea Raicu a rupt tacerea dupa ce sa spus ca e insarcinata Fosta iubita a lui Tudor Chirila a dat cartile pe fata
Andreea Raicu, reacție neașteptată după ce a fost întrebată dacă este însărcinată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a lăsat televiziunea deoparte, însă asta nu înseamnă că vedeta nu continuă să fie urmărită de nenumărate persoane pe internet. Aceasta are o comunitate generoasă pe conturile de socializare și are grijă să le ofere fanilor informații importante din viața sa.

Este Andreea Raicu însărcinată?

Recent, Andreea Raicu a fost plecată într-o vacanță de vis în Thailanda și cum era de așteptat, vedeta a publicat mai multe imagini pe contul de socializare. Una dintre ele însă avea să stârnească un val de controverse, pentru că mulți au ajuns să o întrebe dacă nu cumva este însărcinată.

ADVERTISEMENT

În multe dintre imaginile postate, Andreea Raicu este îmbrăcată într-un costum de baie și evident, formele sunt la vedere, iar internauții nu au avut cum să nu remarce o burtică suspectă, așa că au întrebat-o direct pe vedetă dacă se pregătește sau nu să devină mamă.

”Ești însărcinată? Așa pare în această poză”, a fost una dintre puținele întrebări pe care Andreea Raicu le-a primit într-o serie de Q&A de pe Instagram. Și evident că o astfel de întrebare nu avea cum să nu primească un răspuns, pentru că vedeta a avut grijă să clarifice situația.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu, care anul trecut a împlinit 45 de ani, recunoaște că nu este însărcinată, ci că cel mai probabil mango sticky rice este motivul pentru care în unele imagini se poate vedea”burtica” suspectă. “Aș vrea eu. Cu mango sticky rice”, a fost răspunsul dat de vedetă.

Menționăm faptul că întrebările venite din partea fanilor sunt de înțeles, având în vedere dezvăluirile făcute de vedetă într-un podcast recent. Pentru prima oară, Andreea Raicu a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă, dar și despre cum s-ar vedea în viitor.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare vis al Andreei Raicu

Mai exact, fosta iubită a lui Tudor Chirilă dezvăluia că cel mai mare vis al său este să rămână însărcinată și să țină totul secret. De asemenea, vedeta mai spunea și că mama ei a avut o burtică destul de mică, așa că sunt șanse mari să se întâmple la fel și în cazul ei.

Andreea Raicu a dat atunci exemplul cazul vedetelor din România precum Dana Rogoz sau Anca Serea, care de asemenea, au avut o burtică neobservabilă o bună perioadă din timpul sarcinii, astfel că până la șase luni, nimeni nu a putut să își dea seama de nimic.

ADVERTISEMENT

”Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.(…) Poate o să am o burtică foarte mică, precum mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz.”, povestea Andreea Raicu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Menționăm faptul că deși se bucură de un succes imens pe conturile de socializare, iar afacerea ei este una cât se poate de înfloritoare, Andreea Raicu nu are în plan să revină pe sticlă, sau cel puțin nu prea curând, după cum povestea chiar ea în urmă cu câteva luni. 

ADVERTISEMENT