Life

Andreea Raicu, mesaj emoționant de ziua mamei sale, după infectarea cu Covid-19

19.10.2020 | 09:20
Andreea Raicu mesaj emotionant de ziua mamei sale dupa infectarea cu Covid19
Andreea Raicu, mesaj emoționant de ziua mamei sale, după infectarea cu Covid-19. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, având peste 500.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, a postat un mesaj emoționant pentru mama ei, cu ocazia zilei sale de naștere.

Vedeta a uimit o țară întreagă când a declarat că nu și-a mai văzut mama de trei săptămâni, cea care i-a dat viață fiind diagnosticată cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Recent, fosta prezentatoare de la Prima TV a publicat o fotografie cu mama ei, alături de un mesaj sensibil, semn că Virginia Gheorghiu se simte mai bine după experiența traumatizantă prin care a trecut.

Andreea Raicu, mesaj emoționant de ziua mamei sale, după infectarea cu Covid-19

În urmă cu aproximativ o săptămână, Andreea Raicu a declarat pe pagina sa de Instagram că nu și-a mai văzut mama de trei săptămâni, după ce aceasta a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a afirmat că, deși acesta reprezintă un subiect sensibil pentru ea, își dorește să își atenționeze urmăritorii în privința virusului și își sfătuiește publicul să se protejeze.

ADVERTISEMENT

Ulterior, frumoasa șatenă a fost criticată de către internauți, aceștia susținând că vedeta a fost plătită să declare că mama ei suferă de SARS-COV-2. Andreea Raicu a considerat reacțiile din online total nepotrivite într-un astfel de context și a făcut o postare în care i-a lămurit pe fani în privința situației în care se află mama ei, Virginia Gheorghiu.

Recent, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Andreea Raicu a postat o fotografie cu aceasta în mediul online, alături de un mesaj emoționant. Se pare că mama prezentatoarei, în vârstă de 81 de ani, se simte mai bine după momentele grele ale bolii și a revenit acasă, iar cele două au hotărât să profite de un moment de relaxare împreună.

ADVERTISEMENT

,,She is my rock star!! ❤️
A avut unul dintre cei mai grei ani si are in continuare zambetul pe buze ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Sper ca am mostenit macar jumatate din puterea ei interioara.
La multi ani Mami!! Sunt atat de fericita ca esti back home! ❤️💛” , a scris vedeta în dreptul fotografiei.