Life

Andreea Raicu, sfâșiată de durere. Vedeta a pierdut una dintre cele mai dragi ființe: ”M-a învățat dragostea necondiționată ”

Andreea Raicu este devastată de durere. Vedetei i-a murit una dintre cele mai dragi ființe, de la care a învățat ce este ”dragostea necondiționată”.
08.05.2023 | 17:48
Andreea Raicu sfasiata de durere Vedeta a pierdut una dintre cele mai dragi fiinte Ma invatat dragostea neconditionata
Cine este ființa pe care a pierdut-o Andreea Raicu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Momente dificile pentru Andreea Raicu. Fosta prezentatoare nu a început bine săptămâna, deoarece a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața sa. Aceasta i-a oferit o mulțime de clipe de fericire și a învățat-o lucruri de neprețuit.

Momente grele pentru Andreea Raicu. Vedeta a pierdut una dintre cele mai dragi ființe: ”M-a învățat dragostea necondiționată”

Andreea Raicu a rămas fără unul dintre cei mai loiali prieteni. Timp de 14 ani s-a bucurat de prezența lui, și-a alinat durerile și s-a bucurat alături de el de unele dintre cele mai frumoase clipe din viață. Acum, nu-i vine să creadă că și-a dat ultima suflare. 

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit fanilor că patrupedul său, pe nume Efi, s-a stins, în urma unor probleme sănătate pe care le avea de mai multă vreme, survenit odată cu înaintarea în vârstă. ”Efi nu era un câine”, a precizat Andreea Raicu despre animalul de companie.

”Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată…. Și simți o durere care crezi că te va sufoca… puțin spațiu face doar recunoștință pentru că am avut lângă mine timp de 14 ani un suflet atât de curat, atât de bun care mi-a alinat durerile sufletului, care mi-a simțit fiecare emoție și fiecare lacrimă, care mi-a adus atâta bucurie în casă și în viață  cum nu credeam că poate aduce un câine.

ADVERTISEMENT

Pentru că Efi nu era «un câine». Efi era un membru al familiei. Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată in fiecare moment și m-a făcut să descopăr atât de multe despre mine. E una dintre cele mai dureroase despărțiri din viață mea…și știu că nu va trece de tot niciodată…”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

”Efi” a mai fost la un pas de moarte

Pe paginile sale de Facebook și de Instagram, Andreea Raicu are mai multe fotografii cu Efi, semn că îi era un adevărat amic. De altfel, în urmă cu trei ani a mai fost la un pas de moarte, tot din cauza stării de sănătate șubrede. Atunci, însă, a reușit să învingă boala.

ADVERTISEMENT

Fanii Andreei Raicu empatizează cu trăirile sale din prezent, cauzate de pierderea lui Efi. Și artista Paula Seling îi este alături, menționând că știe prin ce trece, deoarece și ea a avut parte de un moment similar, dar s-a obișnuit cu durerea.

”Of…îmi pare tare rău , știu ce simți … Sunt alături de tine, să reușești să te obișnuiești cu durerea, atunci doar pare un strop mai ușoară, dar nu trece niciodată …”, a comentat Paula Seling la postarea Andreei Raicu.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. Are 45 de ani și s-a remarcat publicului lucrând ca model și ca prezentatoare TV. Unele dintre cele mai importante showuri pe care le-a moderat sunt Big Brother sau Megastar. În prezent, este specialist în dezvoltare personală.

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu, remunerat cu zeci de mii de euro după...
Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu, remunerat cu zeci de mii de euro după eliminare
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume