News

Andreea, tânăra însărcinată și înjunghiată în Țara Galilor, era urmărită de atacator din luna octombrie. Românul a filmat-o pe ascuns

Ies la iveală noi detalii despre Andreea, tânăra însărcinată și înjunghiată în Țara Galilor. Atacatorul o urmărea de multă vreme.
08.12.2023 | 08:12
Andreea tanara insarcinata si injunghiata in Tara Galilor era urmarita de atacator din luna octombrie Romanul a filmato pe ascuns
Andreea, tânăra însărcinată și înjunghiată în Țara Galilor. colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea, tânăra însărcinată și înjunghiată în Țara Galilor, era urmărită de atacatorul ei încă din luna octombrie a acestui an. Evenimentul șocant a creat panică în rândul locuitorilor din localitatea Aberfan. Acum, ies la iveală noi detalii cu privire la atacul românului.

Andreea, tânăra însărcinată și înjunghiată în Țara Galilor, era urmărită de atacator

În dimineața respectivă, femeia, în vârstă de 29 de ani, mamă a doi copii și însărcinată cu al treilea, și-a dus copiii la școală, așa cum făcea în fiecare zi. Apoi, s-a întors acasă, fără să știe ce urma să o aștepte.

ADVERTISEMENT

Daniel Popescu, românul care a înjunghiat-o, o aștepta în fața locuinței. Nu a stat pe gânduri și s-a repezit la ea cu un cuțit. A lovit-o de cinci ori, timp în care tânăra striga să fie ajutată. Din fericire, vecinii i-au auzit țipetele și au intervenit la timp, înainte ca atacatorul să o ucidă.

Bărbatul a fugit și a lăsat-o pe Andreea într-o baltă de sânge, acolo unde a fost găsită de vecini. Românca a ajuns la spital pentru a primi îngrjiri medicale. Atât ea, cât și copilul sunt în stare stabilă.

ADVERTISEMENT

Localnicii au fost sfătuiți de oamenii legii să rămână în case până când vor reuși să îl prindă pe Daniel Popescu. În cele din urmă, polițiștii au dat de urma fugarului și l-au arestat. „Şcolile locale au activat protocolul de carantinare, pentru a asigura protecţia oamenilor.

Poliţiştii au fost în zonă pentru a se asigura că cei mici vor putea pleca din școală la ora prestabilită”, au transmis polițiștii din Țara Galilor, în urma evenimentului, conform Observator.

ADVERTISEMENT

Românul care a atacat-o a pledat nevinovat

Deocamdată, nu se știe care a fost motivul atacului. Cert este că cei doi se cunoșteau, însă nu s-a aflat ce fel de relație aveau. În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că bărbatul o urmărea pe Andreea încă din luna octombrie.

Ba chiar, acesta a filmat-o pe ascuns, în timp ce se afla cu copiii ei, iar apoi a urcat imaginile pe contul de TikTok. El a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, urmând ca în luna ianuarie să fie prezentat la Curtea Coroanei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a pledat nevinovat. Sursa citată precizează că cetățenii din orașul Aberfan sunt șocați și revoltați în urma acestei întâmplări. Ei cer ca toți imigranții să fie expulzați, considerând că reprezintă un pericol pentru comunitate.

 

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA și CHINA!
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA și CHINA!
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cu ce se ocupă Dorin Mateiu, presupusul iubit al Simonei Halep. Afacertistul, inlcus...
Cu ce se ocupă Dorin Mateiu, presupusul iubit al Simonei Halep. Afacertistul, inlcus în top 300 cei mai bogați români
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze