News

O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui mall din Constanța. Atacatorul e chiar fostul soț

O tânără a fost înjunghiată în parcarea unui cunoscut Mall din Constanța, atacatorul fiind nimeni altul decât fostul soț al femeii.
29.09.2023 | 13:25
O femeie a fost injunghiata in parcarea unui mall din Constanta Atacatorul e chiar fostul sot
O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui mall din Constanța. Foto: Adevărul
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 35 de ani venise la cumpărături la Vivo Mall din Constanța, însă nu a mai reușit să intre în centrul comercial, pentru că a fost înjunghiată de bărbat chiar sub privirile oamenilor aflați acolo. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns două ambulanțe.

O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui mall din Constanța

Bărbatul a fugit după atac și este în continuare căutat de polițiști. Deși a fost înjunghiată în zona gâtului și la mână, femeia a suferit răni care nu i-au pus viața în pericol. Cei care au ajuns primii la fața locului au fost pompierii de la ISU Dobrogea, care au ajutat-o pe femeie.

ADVERTISEMENT

”Am fost solicitați să intervenim la o persoană care prezintă plăgi, la centrul comercial Vivo. Persoana este conștientă, asistată medical de SMURD C și SMURD B”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea, conform Adevărul. Femeia le-a spus anchetatorilor că a fost atacată de fostul soț, care se pare că nu ar fi acceptat ideea divorțului.

Bărbatul riscă ani grei de închisoare după ce va fi prins pentru că va fi acuzat de tentativă de omor. Polițiștii din Constanța au anunțat că au realizat mai multe filtre în oraș, pentru a-l prinde pe atacator. Nu se cunoaște, momentan, dacă bărbatul a mai avut, sau nu, probleme cu legea.

ADVERTISEMENT

Constănțenii își aduc și acum aminte cum anul trecut o femeie în vârstă de 33 de ani a fost tăiată pe față de fostul concubin chiar pe holurile Judecătoriei Constanța. Atunci, la fața locului au ajuns polițiștii Secției 3, care l-au prins pe atacatorul în vârstă de 44 de ani.

”Incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil. Autorul se află în custodia poliţiştilor, urmând a fi condus la audieri. Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă”, transmiteau în acel moment autoritățile.

ADVERTISEMENT

Tot în Constanța, în urmă cu două luni, ISU Constanța transmitea că pe strada Soveja din municipiu zace o femeie tăiată în zona capului, tot de concubin. ”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat o femeie, de 38 de ani, care prezenta o leziune la nivelul capului, aceasta declarând că ar fi fost lovită cu un cuţit, în zona respectivă, de concubinul său, în urma unui conflict spontan.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ. Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în curs de desfăşurare”, transmiteau atunci anchetatorii. În România nu există o statistică referitor la numărul de oameni care dețin arme albe, însă situația e diferită când vine vorba de arme de foc.

ADVERTISEMENT

Oficial, 130.000 de români dețin permis de armă, însă există cu siguranță mult mai multe arme pe piața neagră. Pentru a obține o armă, legal, în România e nevoie de o testare psihologică și fizică, pe lângă faptul că e nevoie de 80 de ore de cursuri de instruire, la o școală autorizată în domeniu.

ADVERTISEMENT
Tags: