News

Tânără din România însărcinată, înjunghiată în Țara Galilor de un român. Care este starea victimei

Eveniment grav în Țara Galilor, acolo unde o tânără din România însărcinată a fost înjunghiată de un român. În ce stare se află victima.
06.12.2023 | 22:10
Tanara din Romania insarcinata injunghiata in Tara Galilor de un roman Care este starea victimei
Româncă însărcinată stabilită în Țara Galilor, înjunghiată de un alt român când se întorcea de la școala copiilor. Sursa foto: stiridiaspora.ro / Standard.co.uk / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără de 29 de ani din România, stabilită în Țara Galilor, a fost înjunghiată cu cel puțin cinci lovituri de cuțit de către un alt român. Individul a fost arestat de poliția galeză marți după-amiază.

Româncă însărcinată stabilită în Țara Galilor, înjunghiată de un alt român când se întorcea de la școala copiilor

Panică într-o localitate din Țara Galilor creată de un român. Individul a înjunghiat o româncă însărcinată. Presa din Marea Britanie a prezentat pe larg cazul cu cei doi conaționali produs în localitatea Aberfan din sudul Țării Galilor.

ADVERTISEMENT

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Andreea Pintilli, 29 de ani, a fost înjunghiată ”de cel puțin cinci ori” marți dimineața. În acest moment, ea se recuperează la spital. Medicii spun că atât ea, cât și fătul ei, sunt în afara oricărui pericol. Tânăra mamă a fost atacată în timp ce se întorcea acasă de la școala primară cu copiii săi, marți dimineața.

Martorii atacului au declarat pentru presa din Regat că atacatorul “o aștepta” în timp ce se întorcea acasă pe Moy Road, în Aberfan. Ulterior, inspectorul-șef Rob Miles a declarat că atacul a avut loc în plină zi și a provocat șoc în comunitate. A precizat că este vorba despre un atac țintit și a asigurat publicul că poliția va avea o prezență crescută în zonă pentru a oferi reasigurare.

ADVERTISEMENT

Un locuitor din zona atacului povestește îngrozit, pentru Mirror: ”Toți suntem încă uluiți de ceea ce s-a întâmplat. Nu te aștepți la așa ceva la ușa ta. Slavă Domnului, se pare că ea și copilul vor fi bine. Mă gândesc mereu la sărmana femeie”.

O altă publicație britanică, Standard, notează că Teodor Bălan, fostul partener al victimei și tatăl celor doi copii, a spus despre Andreea Pintilli că este o mamă dedicată, având grijă de copii în timp ce lucrează cu jumătate de normă.

ADVERTISEMENT

Slavă Domnului că este bine. Eram atât de îngrijorat pentru ea. Este o mamă foarte bună, are grijă de copii foarte bine. A fost dificil pentru ea să crească doi copii în timp ce lucra cu jumătate de normă”, a declarat el.

Cine este românul suspectat că a atacat-o pe Andreea Pintili

Între timp, poliția din Țara Galilor a anunțat reținerea unui suspect. Marți, în jurul orei 16.00, polițiștii l-au arestat pe Daniel Mihai Popescu, în vârstă de 28 de ani, din Merthyr. El este acuzat că a atacat-o pe româncă.

ADVERTISEMENT

Daniel Mihai Popescu, în vârstă de 28 de ani, din Merthyr, a fost acuzat astăzi, miercuri, 6 decembrie, de tentativă de omor în urma unui incident pe Moy Road, Aberfan, Merthyr, ieri dimineață. Se va prezenta la Tribunalul Merthyr mâine dimineață, joi, 7 decembrie, la ora 10:00”, au anunțat oamenii legii din Țara Galilor.

ADVERTISEMENT