Life

Andrei Dascălu de la Survivor România, antrenament cu o tânără periculos de frumoasă. Cum a fost surprins boxerul

Andrei Dascălu de la Survivor România ar putea deveni invidia multor bărbați! Boxerul se antrenează cu cele mai frumoase sportive în Londra.
20.10.2021 | 17:32
Andrei Dascalu de la Survivor Romania antrenament cu o tanara periculos de frumoasa Cum a fost surprins boxerul
Andrei Dascălu, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu, finalistul sezonului trecut la Survivor România, și-a reluat activitatea sportivă departe de țară. Tânărul a plecat în Londra, acolo unde vrea să performeze în sportul său preferat, boxul.

Războinicul a postat câteva imagini de la antrenamentele sale pe contul personal de Instagram. Fanii au putut remarca prezențele sexy ale tinerelor cu care își lucrează mușchii.

ADVERTISEMENT

În imaginile publicate de fosta vedetă de la Kanal D, tânărul apare alături de trei tinere cu niște corpuri senzaționale.

Andrei Dascălu de la Survivor România se antreneaă cu tinere sexy în Londra

Două dintre fetele cu care ploieșteanul s-a luat la pumni sunt românce, iar una dintre ele este englezoaică.

ADVERTISEMENT

Andrei a trebuit să facă eforturi mari să se concentreze în fața aparițiilor colegelor sale de antrenament, căci toate arată bestial. În fața uneia dintre ele, acesta a boxat ceva mai timid, fiind fascinat de frumusețea acesteia.

Dascălu practică boxul încă dinainte să devină concurent la Survivor România. S-a antrenat mai mult în Regatul Unit al Marii Britanii, țara sa de suflet după plaiurile natale.

ADVERTISEMENT

Presa din Londra a scris în repetate rânduri despre modul în care performează românul, aducând multe cuvinte apreciative.

Andrei a reușit să se facă remarcat în Anglia câștigând trei titluri de campion al Londrei. Mai mult, are în palmares și două trofee Haringey BoxCup și e campion Southern Area Elite.

ADVERTISEMENT
andrei dascălu
Andrei Dascălu, antrenament cu o englezoaică periculos de frumoasă. Foto: Instagram

Presa din Marea Britanie l-a lăudat pe românul nostru

Sportivul a reușit să capteze atenția presei de profil din Marea Britanie în urma unui meci în care l-a bătut pe Luke Chapman, prin KO. Boxerul pe care l-a pus la pământ din prima repriză este soldat al Marinei Regale, fapt pentru care toată lumea a vrut să știe cine este românul care a reușit o asemenea performanță.

andrei dascălu
Dascălu, apreciat pentru felul în care se descurcă pe ringul de box. Foto: Boxing Magazine

„Andrei Dascălu, 75 kg, din Stonebridge și-a apărat centura de campion al zonei de sud printr-o prestație convingătoare care s-a oprit în prima repriză.

El a intrat în meci relaxat împotriva lui Luke Chapman de la Royal Navy. Dar o dreaptă puternică l-a aruncat pe Chapman în corzi. După acest moment, dreapta lui Dascălu a rămas la fel de puternică.

Îl așteptăm pe Dascălu anul acesta în Elite National Championships”, a scris revista Boxing despre fostul concurent de la Survivor România în luna februarie a anului trecut, înainte ca acesta să ia în calcul participarea în reality-show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT