Fotbal intern

Andrei Ivan, felicitat de familie după calificarea la Euro U21. Ce a discutat cu părinții

17.10.2018 | 12:19
Andrei Ivan felicitat de familie dupa calificarea la Euro U21 Ce a discutat cu parintii

Andrei Ivan a fost unul dintre cei mai importanți jucători în campania de calificare pe care a avut-o naționala de tineret a României în preliminariile pentru Euro U21 din Italia. Atacantul lui Rapid Viena a avut parte de o primire specială la finalul partidei cu Liechtenstein, care a dus România la o competiție continentală de tineret după 20 de ani.

FANATIK.RO a surprins momentul în care Andrei Ivan a fost așteptat după meci de familie, care l-au îmbrățișat și felicitat. Este vorba despre tatăl și sora lui, care au observat însă că Ivan era mai reținut în manifestări. Cei doi l-au întrebat pe atacantul lui Rapid Viena dacă este supărat, iar acesta le-a răspuns că nu se pune problema să aibă vreo supărare, doar că încă își revenea după o lovitură primită de la un fundaș al Liechtensteinului. VEZI GALERIE FOTO

Andrei Ivan, declarații după calificarea la Euro U21

După meci, Andrei Ivan le-a mulțumit celor doi antrenori cu care a lucrat la naționala de tineret, dar și fanilor care au venit în număr mare pe stadion la ultimele partide„Va fi foarte greu, vom da de echipe foarte grele, dar sperăm să ne calificăm mai departe, în grupe. Contează că am terminat pe primul loc şi suntem foarte fericiţi. Le mulţumim suporterilor că au fost de noi şi că ne-au susţinut. Domnul Mirel Rădoi este un antrenor foarte bun şi domnul Isăilă la fel, alături Mister care a fost până acum… Doi antrenori foarte buni, care ne-au ajutat să ne calificăm“, a mai spus Andrei Ivan.

Andrei Ivan și-a regăsit forma la Rapid Viena

Născut pe 4 ianuarie 1997, Andrei Ivan este unul dintre cei mai talentați atacanți ai generației sale. Atacantul care a debutat în fotbalul mare la CS Universitatea Craiova a fost transferat în vara anului 2017 la Krasnodar, unde într-un sezon a prins doar 82 de minute în 9 meciuri! Sezonul acesta Ivan a ajuns la Rapid Viena, unde se luptă pentru un post de titular și a jucat deja în 17 partide, marcând trei goluri.

Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a vrut în această vară pe Andrei Ivan pentru a completa atacul FCSB: „Eu ieri am făcut ofertă de 1.800.000 de euro pentru un atacant român şi îi dau 26.000 de euro salariu pe lună. El atât are acum salariu şi i-am zis că îi dau cât cere. Echipa respectivă vrea suma asta pentru el. Am vorbit cu el! El nu prea joacă la Rapid Viena, da problema e că Krasnodar vrea 1,8 milioane de euro pe el că e împrumutat. Mi-a zis Ivan că Rapid Viena trebuie să plătească 900.000 de euro, dar afacerea pică dacă nu o să plătească. Aşa că eu o să plătesc 1.800.000 de euro. El a zis că vine, dar că are 26.000 de euro salariu şi îl dau şi eu aşa”.

Cu toate acestea, atacantul român a negat că ar fi primit vreo ofertă de la roș-albaștri și a susținut că este fericit în Austria: „Eu joc la Rapid Viena şi aici o să mai joc 3 ani, pentru că actualul meu club mă cumpără sigur!”

6 meciuri la naționala de seniori are Andrei Ivan, debutând în noiembrie 2015

1,2 milioane de euro este cota lui Andrei Ivan, pentru transfermarkt.de