Sport

Oltenii și-au luat gândul de la titlu! Andrei Ivan, reacție tranșantă după Universitatea Craiova – UTA Arad 0-0: „Obiectivele sunt Cupa și locul 2!”

Universitatea Craiova și UTA Arad au remizat, 0-0, în etapa a 20-a din Liga 1. La finalul meciului, Andrei Ivan, extrema formației oltene, a avut o reacție tranșantă.
14.12.2021 | 23:31
Oltenii siau luat gandul de la titlu Andrei Ivan reactie transanta dupa Universitatea Craiova  UTA Arad 00 Obiectivele sunt Cupa si locul 2
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a reușit să se impună în fața celor de la UTA Arad și continuă șirul meciurilor fără victorie. Ultimul succes al oltenilor, în campionat, datează din luna octombrie.

În prezent, trupa lui Laurențiu Reghecampf se află pe locul 4 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, reacție tranșantă după Universitatea Craiova – UTA Arad 0-0

Andrei Ivan s-a arătat foarte dezamăgit de jocul prestat de Universitatea Craiova, în meciul cu UTA Arad, și recunoaște faptul că, în repriza a doua, echipa oaspete a dominat.

Totodată, extrema oltenilor susține că Universitatea Craiova nu se mai gândește la câștigarea titlului de campioană, ci la cucerirea Cupei României și terminarea sezonului pe locul 2 din Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Un meci foarte greu cu cei de la UTA. În prima repriză, am avut niște ocazii să marcăm, dar n-a fost să fie. În repriza a doua, ne-au dominat cei de la UTA.

Nu știu ce s-a întâmplat, noi trebuie să fim uniți și să trecem peste această perioadă. Avem meci cu cei de la Mediaș și trebuie să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Nu ne mai gândim la titlu. În primul rând, trebuie să intrăm în play-off și după vom vedea. În momentul de față, obiectivele sunt Cupa și locul 2”, a declarat Andrei Ivan, la finalul meciului cu UTA Arad.

Dan Nistor: „Primul obiectiv este calificarea în play-off!”

În același timp, nici Dan Nistor nu s-a arătat mai optimist. Mijlocașul, în vârstă de 33 de ani, a spus că primul obiectiv al oltenilor este calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, pentru noi, trebuia să le oferim o victorie suporterilor pentru că au venit într-un număr destul de mare. În următoarea partida, trebuie neapărat să câștigăm.

Nu știu dacă e o criză. Trebuie să vedem, în aceasta pauză, unde s-a greșit și ce se va întâmpla. Primul obiectiv este calificarea în play-off”, a spus și Dan Nistor.

În următoarea partidă de campionat, Universitatea Craiova o va întâlni, în deplasare, pe Gaz Metan. Meciul este programat sâmbătă, la ora 18:00.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – U Craiova: 1,98 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT