Fotbal intern

Andrei Ivan şi Dennis Man au făcut show la antrenamentul naţionalei României U21. Video

06.09.2018 | 09:59
Andrei Ivan si Dennis Man au facut show la antrenamentul nationalei Romaniei U21 Video

Andrei Ivan şi Dennis Man s-au duelat în play-off-ul Europa League, acolo unde Rapid Viena a reuşit să o elimine pe FCSB, iar cei doi au făcut show la antrenamentul echipei naţionale a României U21, unde se pregătesc pentru meciurile cu Portugalia şi Bosnia Herţegovina. VEZI VIDEO MAI JOS!

Andrei Ivan se află sub contract cu Rapid Viena, iar în play-off-ul Europa League a avut ocazia să îşi măsoare forţele cu FCSB, echipă la care evoluează coechipierul său de la naţionala U21 a României, Dennis Man. Gruparea din Austria s-a impus pe teren propriu cu 3-1, iar elevii lui Nicolae Dică au câştigat pe “Arena Naţională” cu 2-1, dar nu a fost suficient pentru a merge în grupele Europa League.

Andrei Ivan şi Dennis Man au făcut show la antrenamentul naţionalei României U21

Andrei Ivan şi Dennis Man s-au întâlnit la naţionala României U21, iar cei doi fotbalişti au făcut spectacol la antrenamentul “tricolorilor” mici. Atacantul lui Rapid Viena şi cel al FCSB-ului s-au întrecut la loviturile de la 11 metri, iar cel care le-a stat în faţă a fost Ionuţ Radu, portarul lui Genoa, care nu a putut să pareze nici măcar o lovitură a celor două foşti rival din play-off-ul Europa League.

Cel care a făcut un pas greşit în duelul de la naţionala U21 a României a fost Dennis Man, la fel cum s-a întâmplat şi în play-off-ul dintre FCSB şi Rapid Viena. Fotbalistul vicecampioanei României a trimis pe lângă poarta lui Ionuţ Radu, iar Andrei Ivan a avut câştig de cauză.

România U21 se pregăteşte pentru meciurile cu Portugalia şi Bosnia-Herţegovina

Jucătorii naţionalei U21 se află în cantonament înaintea partidelor cu Portugalia şi Bosnia-Herţegovina din preliminariile EURO 2019. Duelul cu lusitanii va avea loc vineri, 7 septembrie, de la ora 21.15, iar pe 11 septembrie, de la ora 19.00, la Ovidiu, “tricolorii” mici vor juca împotriva Bosniei Herţegovina. Ambele adversare sunt contracandidate la primul loc în grupă, cel care oferă claificarea la EURO 2019 găzduit de Italia şi San Marino. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a stabili încă două selecţionate care merg la turneul final din 2019.

Andrei Ivan execută o lovitură de la 11 metri sub privirile lui Dennis Man
Dennis Man îl priveşte pe Andrei Ivan cum execută o lovitură de la 11 metri la antrenamentul naţionalei României U21

Cei 24 de jucători convocați de selecționerul Mirel Rădoi sunt următorii:

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Andrei Vlad (FCSB), Cătălin Căbuz (Hermannstadt)

Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Florin Ștefan (OSK Sepsi), Florin Borța (U Craiova 1948 Club Sportiv), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Alex Pașcanu (Leicester), Adrian Rus (OSK Sepsi), Ionuț Nedelcearu (UFA)

Mijlocași: Marco Dulca (Swansea City), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 Club Sportiv), Ianis Hagi (FC Viitorul), Sebastian Mailat (CFR 1907 Cluj), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Olimpiu Moruțan (FCSB), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan)

Atacanți: Adrian Petre (Esjberg), Florinel Coman (FCSB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Meciuri rămase de disputat:

Portugalia – ROMÂNIA, Țara Galilor – Liechtenstein, Bosnia-Herțegovina – Elveția (07.09.2018);

ROMÂNIA – Bosnia-Herțegovina, Elveția – Liechtenstein, Țara Galilor – Portugalia (11.09.2018);

Liechtenstein – Portugalia (11.10.2018); ROMÂNIA – Țara Galilor (12.10.2018); ROMÂNIA – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herțegovina, Țara Galilor – Elveția (16.10.2018)

Echipa naţională a României a jucat 6 meciuri în preliminariile Campionatului European 2019, iar gurparea pregătită de Mirel Rădoi a adunat 12 puncte. Pe primul loc se află Bosnia – Herţegovina, cu 15 puncte, dar cu un meci în plus, iar pe doi Portugalia, cu 13 puncte.