Sport

Andrei Nicolescu, răspuns pentru Becali după FCSB – Dinamo 2-1: „S-a vorbit că o să fie iureș”

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, i-a răspuns lui Gigi Becali după declarațiile făcute de patronul roș-albaștrilor înainte de FCSB - Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1.
23.07.2023 | 16:58
Andrei Nicolescu raspuns pentru Becali dupa FCSB  Dinamo 21 Sa vorbit ca o sa fie iures
Andrei Nicolescu a devenit joi, 17 august, noul administrator special de la Dinamo. După ce i-a luat locul lui Vlad Iacob, Nicolescu a oferit o reacție după numirea în funcție.
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut a doua victorie consecutivă în SuperLiga și are maximum de puncte după primele două etape. Vicecampioana României a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 2-1 în fața a puțin peste 6.000 de suporteri. Andrei Nicolescu a venit cu replica pentru Gigi Becali la finalul partidei de pe „Arcul de Triumf”.

Andrei Nicolescu, răspuns pentru Becali după FCSB – Dinamo 2-1: „Tratăm cu prea mult respect adversarii”

FCSB a dominat în prima repriză cu Dinamo, însă echipa lui Elias Charalambous a redus motoarele în a doua parte a meciului. Pe fondul relaxării roș-albaștrilor, clubul din Ștefan cel Mare a redus din diferență pe finalul partidei, însă fără șanse reale de a mai înscrie încă o dată pentru egalare.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat înaintea derby-ului că nu o va menaja pe Dinamo și că FCSB va alinia cea mai bună echipă de start pe care o are la dispoziție. După ce vicecampioana a câștigat la limită, Andrei Nicolescu a venit cu replica pentru patronul FCSB. Președintele lui Dinamo consideră că jucătorii săi și-au respectat prea mult adversarii.

Totuși, oficialul „câinilor” este încrezător. „A fost destul de greu. În prima repriză nu am făcut un joc prea bun. Suntem mici, dar o să creștem mari. Încă ne mai lipsește dinamica. Cred că tratăm cu prea mult respect adversarii și de aici vine, dar o să creștem, o să fie bine.

ADVERTISEMENT

„S-a vorbit că o să fie iureș”

„Tribunele au fost prea mici pentru un astfel de derby. Sunt convins că un alt stadion ar fi oferit un spectacol mai frumos.Nu cred că asta e important (n.r – că meciul nu a fost amânat). S-a și vorbit că o să fie iureș și nu știu dacă ați văzut vreun iureș pe teren.

Important e ca noi să câștigăm meciurile de Liga 1 ca să ne obișnuim cu așa ceva. Sunt convins că peste câteva meciuri o să arătăm cu totul și cu totul altfel. Asta este, poate a venit prea devreme. Per ansamblu, repriza a doua mai bună.

ADVERTISEMENT

Sunt un pic nemulțumit că ne-am grăbit la finalizare și sunt nemulțumit că diferența nu e asta din prima repriză, dar ne trezim. O să vedeți că o să creștem și o să arătăm din ce în ce în ce mai bine”, a declarat Andrei Nicolescu, la finalul jocului.

Neluț Roșu, pe aceeași undă cu Andrei Nicolescu: „I-am respectat prea mult”

Neluț Roșu, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în derby-ul cu FCSB, este de aceeași părere cu Andrei Nicolescu. Fotbalistul din Ștefan cel Mare consideră că Dinamo a respectat-o prea mult pe adversara din „Derby de România”, mai ales în prima repriză, când vicecampioana a marcat de două ori prin Coman și Olaru.

ADVERTISEMENT

„FCSB merita să joace în Ghencea, nu înțeleg de ce nu s-a jucat acolo. S-a sperat până în ultima clipă, dar din păcate nu s-a putut, nu înțeleg de ce. Suporterii au fost alături de noi ca pe toată durata sezonului trecut, ne pare rău că n-am putut să scoatem un rezultat pozitiv.

Cred că trebuia să intrăm cu mai mult curaj, să nu ne fie frică de nimic. I-am respectat prea mult în prima repriză. Apoi am văzut că nu se poate întâmpla nimic și am presat. Cred că și experiența Ligii 1 își spune puțin cuvântul. Ar fi trebuit să jucăm cu pedala la maximum încă din minutul unu”, au fost cuvintele lui Neluț Roșu.

ADVERTISEMENT