Sport

Dinamo nu a vrut amânarea. Gigi Becali se răzbună: „Să o creadă ei!”

Dinamo nu a vrut amânarea derby-ului cu FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a primit refuz de a evolua pe stadionul Ghencea.
19.07.2023 | 18:10
Dinamo nu a vrut amanarea Gigi Becali se razbuna Sa o creada ei
Gigi Becali se răzbună după ce Dinamo a refuzat amânarea derby-ului cu FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Contractul pentru închirierea stadionului Steaua la derby-ul FCSB – Dinamo nu a fost semnat. Astfel, vicecampioana României a luat în calcul amânarea pentru ca partida cu Dinamo să se dispute pe Arena Națională, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Ovidiu Burcă s-a opus intenției.

Dinamo nu a vrut amânarea. Gigi Becali se răzbună: „Să o creadă ei!”

După o serie lungă de negocieri, varianta ca derby-ul FCSB – Dinamo să se joace pe stadionul Ghencea a picat. Pentru ca partida de foc să se dispute cu 50.000 de oameni în tribună, FCSB a luat în calcul să amâne duelul împotriva „câinilor”. Totuși, Ovidiu Burcă a refuzat, iar partida va avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

Potrivit spuselor patronului, antrenorul lui Dinamo consideră că la meciul de sâmbătă, jucătorii „alb-roșii” pot profita de perioada aglomerată a vicecampioanei României. „(n.r. jucați pe Arcul de Triumf?) N-avem ce face. Am încercat să amânăm meciul. Dinamo n-a vrut, suporterii au vrut.

Au zis că a zis Ovidiu Burcă despre faptul că ne-au prins și că au încredere. Că ne-au prins cu perioada din cupele europene și că suntem obligați să jucăm cu echipa a doua, să o creadă ei! Așa am înțeles și eu.

ADVERTISEMENT

(n.r. jucați cu echipa a doua?) Doamne ferească, cum să jucăm cu rezervele. Am anunțat Jandarmeria să se pregătească. E un băiat de treabă acolo, unu Popa, care a fost pe Național Arena”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Gigi Becali a izbucnit după comunicatul CSA Steaua: „Îți dai seama ce oameni de nimic, ce mincinoși?

După ce negocierile dintre reprezentații FCSB și CSA Steaua s-au încheiat, „militarii” au ieșit în față cu un comunicat oficial prin care au explicat motivul pentru care contractul nu a fost semnat. Gigi Becali a venit cu varianta sa și a explicat cum au decurs negocierile. Ulterior, patronul FCSB a izbucnit.

ADVERTISEMENT

„Am făcut tot ce au cerut, urma azi să facem actele, să semnăm contractul. S-a întâmplat că nu le-a convenit polița de asigurare de 250.000 de euro. Am zis bine, vă mai dăm un bilet la ordin avalizat de 250.000 de euro. Cum ar veni, erau banii în cont, un milion care era la discreția lor, orice se întâmpla.

Au zis că azi ne dau răspunsul, apoi n-au mai răspuns la telefon. Pe urmă, ne-au trimis scrisoare ca atunci când venim cu biletul avalizat la ordin de 750.000 și cu polița de asigurare de 250.000, dar timp nu era să facem polița de asigurare.

ADVERTISEMENT

Așa că am zis că dăm bilet la ordin și pentru 250.000, dar au zis că nu vor așa. S-au jucat cu noi, ei credeau că nu dăm niciodată milionul și când au văzut că noi dăm, când și-au dat seama și au văzut că nu se poate polița de asigurare într-o zi… Noi am zis că punem bani în loc de poliță.

Îți dai seama? Când văd lucrurile astea, mă gândesc ce fel de oameni sunt? Nu înțeleg, mă minunez. Cum să spună așa ceva? Îți dai seama ce oameni de nimic, ce mincinoși? Dacă eu zic că mâine la 10:00 fac bilet avalizat de un milion?”, a spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: