Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Nicolescu, ultimele detalii despre „spectacolul copiilor” la Dinamo – Petrolul. „Vine și fetița mea” Câți puști s-au înscris

La Dinamo - Petrolul vor fi prezenți doar copiii și însoțitorii lor, în urma deciziei luate după meciul cu UTA Arad. Andrei Nicolescu a oferit mai multe detalii despre bilete.
01.04.2024 | 12:45
Andrei Nicolescu ultimele detalii despre spectacolul copiilor la Dinamo  Petrolul Vine si fetita mea Cati pusti sau inscris
Andrei Nicolescu, despre Dinamo - Petrolul. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Dinamo – Petrolul vor putea asista doar copiii de până în 14 ani, alături de însoțitorii lor. Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a FRF după incidentele de la meciul cu UTA Arad de pe stadionul Arcul de Triumf, scor 1-0 pentru dinamoviști.

Andrei Nicolescu, ultimele detalii despre „spectacolul copiilor” la Dinamo – Petrolul. „Vine și fetița mea” Câți puști s-au înscris

Andrei Nicolescu a oferit ultimele detalii despre numărul copiilor care vor veni la meciul Dinamo – Petrolul Ploiești. Oficialul “câinilor” susține că și oaspeții vor veni cu o galerie mică de copii.

ADVERTISEMENT

Totodată, Nicolescu a prezentat și modul în care copiii pot veni cu însoțitorii pe stadionul Arcul de Triumf. Cei care vor să asiste la duelul din play-out trebuie să trimită un mail către Dinamo cu o listă de minim 5 copii și un însoțitor care trebuie să își treacă și CNP-ul pentru a putea fi verificați.

“Sunt peste 500 de copii care au făcut formularul împreună cu cei care vin să aibă grijă de ei. Noi am dat deja condițiile. Trebuie trimis un mail cu lista cu copii și cu CNP-ul însoțitorului.

ADVERTISEMENT

Se vor emite bilete cu valoare zero, vor fi așteptați la intrare și vor fi ghidați. Toți vor sta în tribuna 1. Încercăm să fie o atmosferă foarte bună.

Și Petrolul a făcut o listă și o să vină cu o mică galerie. O să fie o întrecere între copii. Ar fi bine să se grupeze cumva, să fie mai mulți copii la un însoțitor. Am primit și cereri să vină un adult cu un copil și nu putem să acceptăm. Trebuie să fie un adult la maxim 10 copii. 

ADVERTISEMENT

Dar nu vrem să trecem nici în zona cealaltă în care să fie un adult și un copil. Așa că am stabilit să fie cumva 5 copii alocați unui adult. O să vină și fetița mea de 14 ani. Vine 100% să susțină Dinamo. Nu a lipsit de la niciun meci.

Pe bilete@dinamo1948.ro dați un mail și de acolo vi se va răspunde și veți primi toate detaliile. Se va emite biletul cu valoare zero pentru intrare.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie făcută lista cu copiii, CNP-ul lor și al însoțitorului ca ea să fie verificată în momentul în care aceștia intră. Încercăm să ajutăm, nu să complicăm. “, a spus Andrei Nicolescu, la FANATIK SUPERLIGA.

“E multă responsabilitate la stadion”

“Timpul este foarte scurt. Peste weekend lumea nu a avut timp să se mobilizeze. Probabil că dacă aveau mai mult timp la dispoziție era mai bine.

Pe de altă parte au fost și foarte mulți care au vrut să vină cu 1 sau cu 2 copii, ca și cum ar ieși la plimbare pe stradă cu copiii și nu au înțeles de la început. Nu au avut timp să se organizeze puțin mai mult. 

Vom avea niște voluntari care vor ghida copiii în interior și îi vor monitoriza. Vrem să fie în siguranță. Am discutat și la Federație și ne-au spus că a fost destul de greu să strângă acei 30.000 de copii atunci.

E mult mai multă responsabilitate față de atunci când intrau doar adulții la stadion”, a mai spus oficialul celor de la Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT