Life

Andrei Perneș de la Mireasa a vrut să fie ispită la Insula iubirii, dar a fost refuzat. Cu ce ”vedetă” de la Antena 1 s-a băgat în seamă

Andrei Perneș de la Mireasa și-ar fi încercat norocul în televiziune înainte să fie acceptat în castingul reality-show-ului de la Antena 1. Clujeanul și-a dorit să fie ispită la Insula iubirii.
10.06.2022 | 10:40
Andrei Pernes de la Mireasa a vrut sa fie ispita la Insula iubirii dar a fost refuzat Cu ce vedeta de la Antena 1 sa bagat in seama
Andrei Perneș, concurent la Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Perneș, partenerul Sabrinei de la Mireasa, și-a dorit să cocheteze cu televiziunea cu mult înainte de apariția în reality-show-ul prezentat de Simona Gherghe la Antena 1.

Andrei Perneș de la Mireasa și-ar fi dorit să apară la tv cu orice preț

Potrivit Viperelor Vesele, clujeanul a țintit spre ”postul” de ispită în cel mai fierbinte reality de la Antenă, Insula iubirii. Lui Perneș i-ar fi plăcut să testeze cuplurile din Thailanda, bazându-se pe farmecul său personal.

ADVERTISEMENT

Din nefericire pentru el, nu a reușit să îi cucerească nici măcar pe producătorii show-ului, căci a fost refuzat. Concurentul de la Mireasa nu s-ar fi oprit după acest eșec și a vrut să se bage în seamă cu unul dintre cele mai mediatizate personaje de la Antena 1.

Drumul spre celebritate i s-a cusut cu greu. Cu doi ani înainte să intre, în sfârșit, într-un proiect de televiziune, la Mireasa, acesta se băga în seamă pe TikTok cu Vulpița.

ADVERTISEMENT

Aceeași pagină de Instagram susține că Andrei ar fi făcut orice să apară la televizor, ba chiar ar fi insistat să își lipească numele de Veronica Stegaru, lucru pe care nu îl cred toți fanii concurentului de la Mireasa.

„Încă din ianuarie 2020 își dorea celebritatea, prin intermediul Vulpiței. Încercarea lui a eșuat, deoarece Vulpița, fiind fidelă soțului, l-a refuzat”, mai scriu Viperele.

ADVERTISEMENT

Lumea îl vrea eliminat din casă

Fanii show-ului Mireasa au reacționat la dezvăluirile făcute de Viperele vesele. Majoritatea dintre cei care au comentat au scris că își doresc să nu câștige Perneș și Sabrina concursul Mireasa, care va avea marea finală pe 18 iulie 2022.

„Un fals care bagă bățul la toți prin gard!; Nu-mi place nici de el, nici de Sabrina; Sper să plece cu bețivancă aia cu tot sâmbătă; Să plece acasă! Susținem eliminarea. Oricum, nu vor rezista afară. Degeaba stau așa. Sabrina nu-i răspunde la sentimente; 

ADVERTISEMENT

Îmi repugnă ca om. Este fals, ipocrit, enervant de prost, mincinos. Uite că a ajuns vedetă”, sunt câteva dintre criticile aduse lui Perneș de la Mireasa.

 

ADVERTISEMENT
Tags: