News

Andrei, tânărul de 19 ani mort într-un accident din Argeş, condus pe ultimul drum. Băiatul visa să devină polițist

Zi tristă în micuța comună Priboieni din județul Argeș. Andrei, tânărul de 19 ani mort într-un teribil accident produs marți seara, a fost condus pe ultimul drum.
05.11.2022 | 19:32
Andrei tanarul de 19 ani mort intrun accident din Arges condus pe ultimul drum Baiatul visa sa devina politist
Durere în Argeș. Andrei, tânărul de 19 ani mort într-un grav accident, condus pe ultimul drum. Sursa foto: Facebook / ISU Argeș / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Multă lume s-a adunat, sâmbătă, pe străzile din Priboieni, la un eveniment trist pentru micuța localitate din județul Argeș.

Durere în Argeș. Andrei, tânărul de 19 ani mort într-un grav accident, condus pe ultimul drum

Părinții, fratele, iubita, prietenii și consătenii l-au condus pe ultimul drum pe Andrei, băiatul care a murit, marți, într-un grav accident rutier.

ADVERTISEMENT

Tânărul care și-a pierdut viața în drama din prima zi a acestei luni era cunoscut ca fiind un băiat ”blând, cumsecade, credincios”, conform spuselor preotului satului, Dan Pavel, în presa locală.

Tatăl lui Andrei a fost polițist la Brigada Rutieră Autostradă. Acesta a fost mereu un model pentru băiat. Nu întâmplător, Andrei visa și el să ajungă un bun polițist.

ADVERTISEMENT

Tânărul chiar își depuse actele la Școala de poliție din Câmpina, potrivit ZiarulArgesul.ro. În prezent, Andrei practica skandenberg de performanță. El a luat parte în ultimii ani la mai multe concursuri și campionate în domeniu.

Andrei, sfârșit tragic într-un teribil accident

Din nefericire, destinul a făcut ca viața băiatului să se sfârșească prea repede, după un crunt accident care a avut loc marți seara în localitatea Dobrești, județul Argeș.

ADVERTISEMENT

Andrei s-a stins în urma unui accident provocat de prietenul lui, un băiat în vârstă de 28 de ani. Din cauza vitezei, acesta din urmă a pierdut controlul asupra maşinii şi s-a izbit de un stâlp, apoi de un copac de pe marginea drumului şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Impactul a fost de-a dreptul cumplit. Autoturismul cu cei doi tineri a fost distrus, iar bucăţi din el s-au împrăştiat pe o rază de circa 50 de metri.

ADVERTISEMENT

Andrei și prietenul său au rămas prinși în maşina făcută zob. Cei doi au fost scoşi dintre fiare de către pompierii de la ISU.

Din păcate pentru Andrei, care se afla pe locul din dreapta şoferului, medici nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. În ceea ce-l privește pe șofer, acesta se află la spital.

În urma accidentului de marți, IPJ Argeș a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT