Fotbal international

Andrei Vochin, mesaj dur după scandalul Adi Rus – Mol Vidi: ”Ei vor avea pe mână un jucător care va valora trei, patru milioane de euro”

08.09.2019 | 19:24
Andrei Vochin mesaj dur dupa scandalul Adi Rus  Mol Vidi Ei vor avea pe mana un jucator care va valora trei patru milioane de euro

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a avut un mesaj dur după scandalul Adi Rus – Mol Vidi. Oficialul Federației Române de Fotbal a lămurit convocarea fundașului central la echipa națională pentru meciurile cu Spania și Malta din preliminariile Campionatului European din 2020.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,30 este cota pentru ”sub 2,5 goluri la meciul San Marino – Cipru”. Vezi toate cotele AICI

Andrei Vochin, mesaj dur după scandalul Adi Rus – Mol Vidi: ”Îl vor pierde”

”Din punct de vedere sportiv, ar trebui să îl ajute, pentru că este un jucător internaţional şi nu ştiu câţi jucători internaţionali sunt pe la Mol Vidi pe acolo. Rus dacă nu era accidentat în debutul lunii iunie, era convocat la echipa naţională de atunci. Convocarea lui la echipa naţională nu are nicio legătură cu dubla lui cetăţenie, are legătură doar cu valoarea lui”, a declarat consilierul președintelui FRF pentru Telekom Sport.

”Dacă cei de la Mol Vidi vor înţelege acest lucru, vor avea pe mână un jucător care va valora trei, patru milioane de euro, peste un an, doi, dacă vor şti să îl folosească. Dacă nu şi nu îi interesează banii, pentru că ei au bani de la Guvern, nu-s ca noi, care ne întreţinem numai din fonduri private, dacă nu vor înţelege vor pierde probabil un jucător şi Rus va ajunge să plece de acolo şi va dovedi acolo unde se va duce că este un fotbalist foarte bun”, a fost mesajul lui Andrei Vochin cu privire la scandalul Adi Rus – Mol Vidi.

Mol Vidi l-a trimis la echipa a doua pe Adi Rus

Coincidență sau nu, imediat după ce Cosmin Contra a anunțat că Adrian Rus este convocat la naționala României pentru meciurile cu Spania și Malta, Adrian Rus a fost trimis la echipa a doua a clubului Mol Vidi. Oficialii campioanei Ungariei au transmis că nu a fost cazul unei presiuni puse asupra românului, în situația lui fiind puși și alți fotbaliști importanți.

Adrian Rus a fost titularizat de Cosmin Contra în partida România – Malta, care se desfășoară pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.