Sporturi

Angelina Dimova a lăsat tenisul pentru catwalk! Face furori pe Instagram cu postările din Miami. FOTO + VIDEO

22.03.2020 | 14:00
Angelina Dimova a lasat tenisul pentru catwalk Face furori pe Instagram cu postarile din Miami FOTO  VIDEO
ADVERTISEMENT

Angelina Dimova nu a debutat nici în circuitul ITF la nivel de seniori, dar a reușit să adune peste 160.000 de urmăritori pe Instagram datorită fotografiilor și materialele video pe care le postează, de la antrenamente sau din viața personală.

Angelina Dimova face furori pe rețelele de socializare

Angelina Dimova s-a născut pe 4 aprilie 2001, în Ucraina, dar s-a mutat din copilărie în Statele Unite ale Americii, la Miami, pentru a avea condiții cât mai bune de pregătire pentru cariera pe care a ales să o urmeze, tenisul.

Totuși, Angelina nu a apucat să debuteze la seniori nici în circuitul ITF, singurele prezențe notabile fiind în competiții de juniori, în Ucraina, Republica Moldova sau Statele Unite ale Americii.

Angelina Dimova nu a reușit să își facă un nume din tenis, dar s-a remarcat pe rețelele de socializare, unde postează adesea fotografii și materiale video de la antrenamente sau din viața personală, postări care adună zeci de mii de aprecieri.

Angelina Dimova. FOTO: Instagram
Angelina Dimova. FOTO: Instagram

Datorită prezenței spectaculoase de pe Instagram, unde are peste 160.000 de urmăritori, Angelina Dimova a semnat contracte importante de sponsorizare cu brand-uri de mașini și de echipament sportiv.

„Măcar tenis să pot juca”

Statele Unite ale Americii, precum întreaga planetă, au fost afectate de pandemia de coronavirus.

Angelina Dimova recunoaște că planurile i-au fost date peste cap de COVID-19, dar alege să iasă în fiecare zi pentru antrenamente de tenis.

Măcar tenis să pot juca, dacă toate plajele au fost închise”, a scris Angelina Dimova pe Instagram în urmă cu două zile, alături de materialul video de pe terenul de tenis.

  • 18 ani are Angelina Dimova
  • 160.000 de urmăritori are Angelina Dimova pe Instagram

Întreg circuitul de tenis feminin profesionist a fost suspendat cel puțin până la sfârșitul lunii mai, după ce turnee majore precum Indian Wells, Miami, Madrid, Roma și chiar Roland Garros au fost anulate sau amânate pentru toamnă.