Fotbal intern

Anghel Iordănescu se ține de glume! “I-am spus lui Edi să facă poză clasamentului!”

05.09.2019 | 09:37
Anghel Iordanescu se tine de glume Iam spus lui Edi sa faca poza clasamentului

Gaz Metan Mediaș a început foarte bine sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 5 victorii și trei remize în 8 meciuri, iar Anghel Iordănescu se ține de glume și a dezvăluit că l-a sfătuit pe Edi Iordănescu, antrenorul formației din Mediaș, să facă poză clasamentului. Medieșenii au adunat 18 puncte și se află în fața unor echipe precum CFR Cluj, Craiova, Viitorul, Dinamo și FCSB.

Anghel Iordănescu a văzut clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 și se ține de glume

Mai mult, Anghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale a României, susține că l-a sfătuit pe fiul său să facă transferuri deoarece nu are jucători de valoare care să stea pe banca de rezerve și că este riscant să rămână cu 12 jucători!

“Eu nu am făcut, dar i-am spus juniorului să facă. I-am spus să facă achiziții noi, să se întărească, pentru că nu are bancă. Contează și banca, nu poți sta în doisprezece jucători”, a spus Anghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale a României, conform digisport.ro. Întrebat dacă Edi Iordănescu ar trebui să ajungă pe banca tehnică a “tricolorilor”, “Tata Puiu” a răspuns. “Lăsați-l la Gaz Metan, să își îndeplinească obiectivul, să intre în play-off. Să stea acolo, să se mai chinuie puțin”.

Edi Iordănescu în meciul FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș. Sursă foto: sportpictures.eu
Edi Iordănescu în meciul FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș. Sursă foto: sportpictures.eu

Edi Iordănescu a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

Edi Iordănescu a ajuns pe banca tehnică a celor de la Gaz Metan Mediaș pe 7 ianuarie 2019, dar antrenorul în vârstă de 41 de ani s-a aflat și pe lista lui Gigi Becali pentru postul de antrenor principal al roș-albaștrilor, dar cei doi nu au ajuns la un acord și Edi a rămas la formația din Mediaș.

Pe parcursul carierei, Edi Iordănescu a mai pregătit echipe precum CFR Cluj, Astra Giurgiu, ȚSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu, FCM Târgu Mureș, Fortuna Brazi, FC Vaslui și FCSB. Din postura de jucător profesionist de fotbal, Edi a evoluat pentru FCSB, Sportul Studențesc, Panionios, CSM Focșani, Rapid București, AS Rocard București, Alki Larnaca, Petrolul Ploiești și FC Vaslui, iar în iulie 2004 s-a retras.