ADVERTISEMENT
Sporturi

Anglia – Noua Zeelandă 19-7. Cea mai mare surpriză la Campionatul Mondial de rugby. Bonus de peste 1 milion de lire pentru britanici

Autor: Andrei Șchiopu | 26.10.2019 | 13:09
Anglia - Noua Zeelandă 19-7. Cea mai mare surpriză la Campionatul Mondial de rugby. Bonus de peste 1 milion de lire pentru britanici
Anglia a produs surpriza cu Noua Zeelandă. Sursă foto: thenational.ae

Anglia a reușit o victorie colosală în semifinala cu Noua Zeelandă de la Campionatul Mondial. Britanicii s-au impus cu scorul de 19-7, iar federația engleză de rugby le-a pregătit un bonus substanțial pentru că au ajuns în finala competiției și pentru că au eliminat una dintre favoritele competiției.

ADVERTISEMENT

Bonusul primit de englezi după cea mai mare surpriză de la Campionatul Mondial de Rugby

În urma victoriei din semifinală cu Noua Zeelandă, rugbyștii englezi vor primi un bonus de 1.200.000 de lire sterline din partea federației, iar pentru un lot de 31 de jucători, ar însemna 41.000 de lire de persoană. Englezii nu mai câștigaseră un duel în fața „All Blacks” din 2012, atunci când Anglia câștiga cu 38-21 într-un amical disputat pe „Wembley”. Chiar dacă neo-zeelandezii au făcut celebrul „haka” înaintea jocului, băieții lui Eddie Jones nu s-au lăsat impresionați.

„Meciul cu Noua Zeelandă va fi greu, dar știu că băieții sunt capabili de lucruri mărețe și trebuie să demonstreze acest lucru în fața fanilor din lumea întreagă”, declara selecționerul Angliei înaintea semifinalei cu „All Blacks”.

ADVERTISEMENT

Discursul motivator al lui Eddie Jones a funcționat

Discursul motivator al lui Eddie Jones înaintea disputei cu Noua Zeelandă a funcționat, iar englezii au jucat cum nu au făcut-o niciodată și au ajuns în finala Cupei Mondiale: „Este timpul să schimbăm istoria. Nu are importanță cine este Noua Zeelandă, important este să știm cine suntem noi. Nu suntem cei mai buni din lume, dar avem o oportunitate grozavă să rămânem în istorie”.

„Mulți oameni sunt de părere că Noua Zeelandă va câștiga meciul cu noi, dar sunt sigur că vom răsturna toate predicțiile. Am un lot de 31 de băieți formidabili, care vor da totul pe teren”, a mai spus Eddie Jones la conferința de presă înaintea jocului cu „All Blacks”.

ADVERTISEMENT
  • 59 de ani a împlinit Eddie Jones pe 30 ianuarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!