Life

Antena 1 a dat o lovitură uriașă pe piața televiziunilor! PRO TV, umilit cu show-ul momentului

Antena 1 a umilit PRO TV cu show-ul momentului! Cifrele de audiență spun totul despre succesul înregistrat de în acest weekend.
14.05.2023 | 14:28
Antena 1 a dat o lovitura uriasa pe piata televiziunilor PRO TV umilit cu showul momentului
Antena 1 a bătut PRO TV sâmbătă, 13 mai, în audiențe. Foto: Antena 1/ PRO TV. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Antena 1 a dat o lovitură de grație PRO TV în seara zilei de sâmbătă, 13 mai 2023. Show-ul momentului, cel al transformării vedetelor în artiști de renume, Te cunosc de undeva, a fost lider de audiență aseară!

Antena 1 a spulberat cifrele de audiență. PRO TV, umilit sâmbătă seara, pe 13 mai

Ediția a șaptea, care a fost câștigată de Damian Drăghici și soția sa, Cristina Stroe, a ținut publicul în fața micilor ecrane pe tot parcursul difuzării. La aceeași oră, PRO TV a defilat cu două super-producții hollywoodiene. E vorba de „Gemini: Conspirați” și „Masca lui Zorro”.

ADVERTISEMENT

Niciunul din cele două filme n-a reușit să întreacă spectacolul pe care l-au oferit concurenții de la Te cunosc de undeva. Cel de-al 19-lea sezon strânge tot mai mulți telespectatori în fața micilor ecrane. Acesta e semnul că Antena 1 a nimerit-o cu acest show al transformărilor și de data asta.

Ediția care a fost lider de audiență i-a adus pe Damian Drăghici și Cristina Stroe în pielea lui Joe Cocker și Patti LaBelle. Artiștii au interpretat melodia „You are so beautiful”. Jurații, dar și restul concurenților, au fost extrem de impresionați de metamorfoza cuplului.

ADVERTISEMENT

Te cunosc de undeva, cel mai urmărit show la nivel național

La final jurizării, Ozana Barabancea le-a acordat celor doi și bonusul de 100 de puncte. Este pentru a treia oară când se acordă acest bonus în concurs. Se pare că și cei din fața micilor ecrane au fost de-a dreptul impresionați de prestația lui Damian Drăghici, din moment ce emisiunea a fost lider de audiență la toate categoriile de public.

Așadar, conform date oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial (21-54 de ani), Antena 1 a avut o cotă de piață de 21,3%. A bifat, de asemenea, 5,1 puncte de rating. La nivel național, per total, Antena 1 a avut o cotă de piață de 17,3%. Postul a înregistrat 5,8 puncte de rating, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Și la publicul urban, show-ul s-a impus în fața PRO TV și a celorlalte posturi concurente. La această categorie, ediția cu numărul 7 din sezonul 19 a avut 7 puncte de rating. A avut o cotă de piață de 21,8%.