Life

Damian Drăghici i-a uimit pe jurați la Te cunosc de undeva 2023. Ozana Barabancea a reacționat: “A fost foarte greu”

Damian Draghici a făcut furori pe scena de la Te cunosc de undeva. Inclusiv jurații au rămas fără cuvinte după întreg momentul.
30.04.2023 | 07:30
Damian Draghici ia uimit pe jurati la Te cunosc de undeva 2023 Ozana Barabancea a reactionat A fost foarte greu
Damian Drăghici i-a uimit pe jurați la Te cunosc de undeva 2023. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția de sâmbătă seară de la Te cunosc de undeva, Damian Drăghici și Cristina Stroe au reușit să îi impresioneze pe jurați. Cei doi au avut de dus la bun sfârșit o mare provocare, însă lucrurile au ieșit mai bine decât s-ar fi așteptat oricine.

Damian Drăghici și Cristina Stroe au făcut furori la Te cunosc de undeva

După cum știm prea bine, emisiunea Te cunosc de undeva îi pune în dificultate pe mulți concurenți. E nevoie de pregătiri intense, care durează, dar și de un talent actoricesc. Dincolo de partea muzicală, aceștia sunt nevoiți să se pună în pielea a numeroase personaje. 

ADVERTISEMENT

Iată că sâmbătă seară, doi concurenți au reușit într-adevăr să facă furori pe scenă. Este vorba despre Damian Drăghici şi Cristina Stroe, iubita artistului. Cei doi au interpretat piesa ”Rolling in the Deep”, a celebrei cântărețe Adele.

Nimeni nu avea să știe însă cât de bine pregătiți sunt concurenții. Platoul de la Te cunosc de undeva parcă a răsunat, iar jurații au rămas și ei surprinși. Nu doar transformarea i-a șocat, ci și interpretarea faimosului cuplu, demnă de admirație.

ADVERTISEMENT

Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, a fost cea mai fericită. Asta în condițiile în care tânăra a avut șansa să interpreteze o piesă a unei femei și nu a unui bărbat. De cealaltă parte, artistul a fost mai dezamăgit. Chiar și așa, ambii au dat pe scenă tot ceea ce au avut mai bun.

I-au cucerit nu doar pe jurați, ci și pe restul concurenților. Toată lumea a fost atentă la detalii, iar efortul depus de cei doi s-a văzut cât se poate de clar. ”Am văzut gestul. Mi s-a părut că ai un pumn de semințe, dar erau unghiile lui, sărcul. A fost foarte greu, Damian, dar nu s-a văzut”, a ținut să precizeze Cristi Iacob.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea, surprinsă de prestația concurenților

Ozana Barabancea a fost și ea surprinsă de prestația celor doi. Vedeta recunoaște că piesa este una foarte grea și se bucură de provocarea pe care ruleta le-a adus-o celor doi concurenți sâmbătă seară la Te cunosc de undeva.

”Este o piesă grea pentru că are o frazare foarte meticuloasă. Adele e cunoscută ca fiind o compozitoare nu foarte facilă pentru cei care îndrăznesc să o imite. Ceea ce ați avut voi de făcut, a fost foarte greu, dar mă bucur că ruleta v-a provocat”, a spus și Ozana Barabancea.

ADVERTISEMENT

La rândul lui, Aurelian Temișan a fost extrem de încântat de ce a văzut pe scenă. El le-a mulțumit celor doi concurenți pentru modul în care au reușit să impresioneze publicul, dar și jurații. ”E foarte frumos ce ați făcut în această seară. Sunteți frumoși amândoi, Mulțumim pentru această piesă interpretată foarte bine”, a adăugat și Aurelian Temișan.

ADVERTISEMENT