Sport

Antrenorul lui CSKA 1948, elogii pentru jucătorii FCSB: „Merită la echipe de top”

FCSB a eliminat CSKA Sofia 1948 după un meci dramatic, în care bulgarii au condus cu 2-1 până în minutul 82 al partidei, însă s-au recunoscut învinși.
04.08.2023 | 10:23
Antrenorul lui CSKA 1948 elogii pentru jucatorii FCSB Merita la echipe de top
Pedro Henrique Oliveira Dos Santos si Damjan Djokovic in meciul de fotbal dintre FCSB si TSKA 1948 Sofia, contand pentru UEFA Europa Conference League, desfasurat pe Stadionul National Arcul de Triumf din Bucuresti, joi 3 august 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la CSKA 1948, Atanas Ribarski, a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalului românesc și a remarcat mai mulți jucători de la FCSB care ar ”merita” să joace la echipe de top din Europa. Ribarski a mărturisit că știa la ce să se aștepte după ce jucase deja un amical cu Sepsi în trecut.

Antrenorul lui CSKA 1948, elogii pentru jucătorii FCSB

”Am jucat un amical cu Sepsi și cele două jocuri cu FCSB și pot spune că s-a văzut că fotbalul din România este la un nivel ridicat. Avantajul celor de la FCSB a fost că au știut să gestioneze mai bine finalizarea atacurilor și au comis mai puține greșeli în defensivă. Suntem dezamăgiți, greșelile din fotbal se pedepsesc. Este normal sa fiu supărat pentru că golurile primite au venit foarte ușor și nu meritam acest lucru.

ADVERTISEMENT

La pauză le-am spus băieților ca mai avem 45 de minute și le-am explicat că trebuie să dăm totul în acest joc. Jocul de azi a fost o lecție pentru noi. Pentru mine este important să luptăm din nou în Europa la anul”, a declarat Atanas Ribarski la conferința de presă de la finalul partidei FCSB – CSKA 1948, scor 3-2.

Mai mult, Ribarski e de părere că fotbaliști precum Florinel Coman sau Darius Olaru au toate șansele să ajungă la echipe mari ale Europei. ”Compagno, Coman și Olaru sunt jucători care merită să ajungă la echipe de top din Europa. Le transmit mult succes!”, a declarat antrenorul. Dacă pentru CSKA 1948 visul european s-a încheiat prematur, pentru FCSB urmează confruntarea cu vicecampioana Danemarcei, Nordsjaelland.

ADVERTISEMENT

În turul III preliminar din Conference League, cele două meciuri ar urma să se dispute pe 10 august la București și pe 16 august în Danemarca. Între timp, patronul Gigi Becali a mărturisit că nu a avut nicio emoție că echipa sa nu se va califica, cu toate că CSKA Sofia 1948 a reușit să înscrie două goluri și să revină de la 0-1.

”S-a întâmplat. Au dat două goluri din întâmplare. Nu am avut nicio emoție! Ce? Se prelungea meciul și băteam în prelungiri!”, a declarat Gigi Becali în miez de noapte, conform GSP.ro. Patronul celor de la FCSB era atât de sigur de calificare, încât a promis în direct la FANATIK SUPERLIGA că se va lăsa de fotbal și se va apuca de oi, dacă echipa sa va fi eliminată de bulgari.

ADVERTISEMENT

”Un mic antrenament. Dacă am emoții când i-am bătut acolo și când i-am văzut cum sunt, atunci mă las de fotbal și-mi văd de treaba mea și mă apuc de oi. Da (n.r. mă las de fotbal) și mă apuc de oi! Păi dacă ne bat bulgarii mă apuc de oi. Tot las și mă apuc de oi. Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile.

Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi? Prea mare diferența Horia, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă”, transmitea Gigi Becali înainte de partidă.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru Gigi Becali la rampă a ieșit vedeta Damjan Djokovic, cel care a rezolvat de unul singur soarta calificării. ”Ne-am refăcut și cred că am arătat caracter și am întors scorul. Nu a fost bine din partea noastră. Mai ales la 1-1 trebuia să fim mai concentrați. Bine că am întors scorul și mergem mai departe, dar trebuie să fie o lecție. Nu se poate așa în Europa, deci trebuie să învățăm. Ei poate că au simțit că nu au reușit pe plan tehnic sau tactic cu noi și apoi au băgat, să spunem, atributele.

A fost un meci extrem de important pentru noi, o finală. În Europa, fiecare meci e decisiv. Acum, începe greul. Avem meciul cu CFR, un joc dificil, pentru mine un meci special. Avem treabă. Pot să spun că avem cea mai talentată echipă din România, dar trebuie să gestionăm jocul mai bine. Ca talent, da, se poate, dar trebuie să învățăm din meciurile care au fost în ultimele trei săptămâni și acum să arătăm că știm să jucăm și cu capul”, a declarat Djokovic imediat după meci.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „1” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie