Sport

Laszlo Dioszegi, mesaj pentru Gigi Becali după Sepsi – CSKA Sofia 4-0: ”Aș fi prost să vând ceva!”

Patronul Laszlo Dioszegi a fost în culmea fericirii după meciul Sepsi - CSKA Sofia 4-0 și l-a anunțat pe Gigi Becali că Marius Ștefănescu nu mai este de vânzare.
03.08.2023 | 23:35
Laszlo Dioszegi mesaj pentru Gigi Becali dupa Sepsi  CSKA Sofia 40 As fi prost sa vand ceva
Patronul Laszlo Dioszegi a fost în culmea fericirii după meciul Sepsi - CSKA Sofia 4-0 și l-a anunțat pe Gigi Becali că Marius Ștefănescu nu mai este de vânzare. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Covăsnenii s-au calificat în turul 3 preliminar al Conference League, după ce au făcut instrucție cu CSKA Sofia. După victoria cu 2-0 din Bulgaria, trupa lui Liviu Ciobotariu s-a impus cu 4-0 pe teren propriu.

Laszlo Dioszegi, mesaj clar pentru Gigi Becali după Sepsi – CSKA Sofia 4-0

La finalul partidei Sepsi – CSKA Sofia 4-0, din manșa secundă a turului 2 preliminar al Conference League, Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali că Marius Ștefănescu nu mai este de vânzare, chiar dacă patronul FCSB făcuse o ofertă mai bună decât Rapid pentru achiziționarea jucătorului.

ADVERTISEMENT

”Am transpirat de la căldură, am alergat de colo-colo. Nu mai contează nimic. Se mai duce un kilogram de pe mine. Contează cel mai mult ce s-a întâmplat în această seară. Momentan nu știu dacă vom cere amânarea meciului cu Oțelul, o să folosim poate alți jucători, jucători mai puțin folosiți. După ne gândim la meciul cu Aktobe.

După un asemenea meci ar trebui să fiu prost ca să vând și să dezmembrez echipa. M-am hotârât Ștefănescu nu mai pleacă de la Sepsi, chiar dacă și astăzi am primit o ofertă pentru el. Rămânem împreună, nu mai pleacă nimeni! Poate ne mai trebuie un fundaș central, dar eu nu vreau să aduc doar de dragul de a aduce”, a declarat Dioszegi.

ADVERTISEMENT

Dioszegi, primă consistentă după calificarea din Conference League

Patronul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a afirmat că întreaga țară ar trebuie să fie mândră de performanța reușită de covăsneni și le-a promis jucătorilor o primă importantă după succesul european.

”Suntem noi visători de felul nostru, dar nimeni nu visa să-i batem cu 6-0. Am făcut un meci extraordinar de bun și mă încântă dăruirea jucătorilor. N-am stat, n-am așteptat, am atacat și le-am dat șase goluri! Jucătorii o fac pentru bani, pentru glorie, pentru club. Acum vine prima!

ADVERTISEMENT

Eu cred că toată țara e mândră de Sepsi! Am arătat un fotbal extraordinar în cele două meciuri și trebuie să felicit pe toată lumea. Suntem alături de jucători, le dăm sprijinul și iată că astăzi am făcut un spectacol. Chiar nu exagerăm, dar în această seară a fost un spectacol dat de Sepsi.

Nu vorbim încă de țeluri mărețe, trebuie să fim realiști și să stăm cu picioarele pe pământ. Acum ne gândim la meciul cu Oțelul de luni, apoi la meciul cu Aktobe de joi. Aveau 4-1 în tur, nu contează că au pierdut. Ne așteaptă un meci foarte greu, dar dorința asta a jucătorilor ne face să mergem mai departe”, a spus Dioszegi.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Liviu Ciobotariu va întâlni pe Aktobe, locul trei în campionatul din Kazahstan, în turul trei preliminar al Conference League. Partida tur are loc pe data de 10 august la Sfântu Gheorghe, iar returul se dispută o săptămână mai târziu, pe data de 17 august, pe terenul celor de la Aktobe.

ADVERTISEMENT