Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman, criticat după Oțelul – FCSB 0-2: „Prea multe laude”

Florinel Coman a fost din nou criticat după meciul de la Galați cu Oțelul. Analiză la Fanatik SuperLiga.
31.07.2023 | 16:05
Florinel Coman criticat dupa Otelul  FCSB 02 Prea multe laude
Florinel Coman a ratat un penalty și a dat o pasă de gol în meciul cu Oțelul Galați. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost rezervă în meciul de la Galați și a ratat un penalty în repriza a doua. S-a revanșat pe final de meci după ce a pasat decisiv la reușita lui Andrea Compagno. „Perla” lui Gigi Becali a lăsat însă o impresie proastă la capitolul atitudine.

Florinel Coman, criticat de Horia Ivanovici. Cum a văzut Sorin Cârțu meciul de la Galați

La FANATIK SUPERLIGA s-a analizat evoluția lui Florinel Coman de la Galați și parcursul viecampioanei din acest start de sezon: „Gigi a luat-o ca Borcea! Ei sunt într-un parcurs bun, îți dai seama: 9 puncte din 3 meciuri. După mine ce au arătat la Galați e după cum aveați voi titlurile în ziare: ‘A învins, dar n-a convins! Cam așa a arătat partida’”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Universității Craiova e convins că FCSB ar fi câștigat mult mai clar dacă Florinel Coman nu rata lovitura de pedeapsă: „Nu m-au dat pe spate, dar cred că dacă ar fi dat al doilea gol atunci când au avut penalty-ul s-ar fi deschis partida mult. Cred că ar fi fost ultimele minute la discreția lor, pentru că penalty-ul a fost prin minutul 65”. 

Horia Ivanovici a remarcat un lucru neplăcut la preferatul lui Gigi Becali: „Să știi că la Florinel Coman mi s-a părut o oarecare suficiență la Galați. Puțin așa, poate laudele astea nu îi fac 100% bine.

ADVERTISEMENT

Mie mi s-a părut că nu a mai fost așa implicat ca la primele meciuri și nu că a ratat penalty. Asta a fost senzația mea. Mi s-a părut puțin pe vârfuri, dar nu neapărat… așa, totul”.

Florinel Coman, tras de mânecă: „Eu vorbesc de atitudine. Mitriță a jucat toate 3 meciurile la fel”

Moderatorul emisiunii a insistat pe acest subiect: „Poate nu fac bine laudele astea. Dar n-ai cum, el are talent oricum. Eu vorbesc de atitudine. De exemplu Mitriță are toate trei meciurile în care a jucat la fel!”. 

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a explicat ce s-a întâmplat la reușita de excepție a lui Tavi Popescu: „Sunt jucători care sunt la primul contact cu prima ligă, e diferit. Dovadă că și primul gol când l-au primit, o greșeală pe care el nu prea a făcut-o la Craiova cu Mitriță. La Cordea nu a avut dublaj la faza respectivă.

A reușit să se elibereze pe piciorul stâng cu pasa în centru și mișcarea de translație a fost înceată, până să vină mijlocașul central să-l blocheze sau să iasă un fundaș central, și atunci a dat spațiu și timp lui Octavian Popescu să trimită acel șut plasat. Față de partida de la Craiova, unde a fost mult mai strâns”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA e în direct în fiecare luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită ulterior în premieră pe canalele de Facebook și YouTube, de la ora 17:30.

Florinel Coman, criticat de Horia Ivanovici

ADVERTISEMENT