Sport

Antrenorul lui CSKA 1948, mesaj războinic pentru FCSB: „Știm ce ne așteaptă”

Antrenorul celor de la CSKA 1948 Sofia a avut un mesaj războinic pentru FCSB înaintea meciului direct. Atanas Ribarski i-a analizat pe jucătorii lui Elias Charalambous.
25.07.2023 | 21:27
Antrenorul lui CSKA 1948 mesaj razboinic pentru FCSB Stim ce ne asteapta
Antrenorul celor de la CSKA 1948 Sofia a transmis un mesaj războinic înaintea meciului cu FCSB. Foto: Facebook - @CSKA 1948 Sofia.
ADVERTISEMENT

CSKA 1948 Sofia și FCSB debutează una împotriva celeilalte în noul sezon al cupelor europene. Bulgarii primesc vizita vicecampioanei României în primul meci din „dubla” din turul al doilea preliminar UEFA Conference League, miercuri, 26 iulie, de la ora 20:30. Atanas Ribarski a declarat la conferința de presă premergătoare meciului că nu se teme de adversari. Antrenorul bulgar știe la ce să se aștepte.

Antrenorul lui CSKA 1948, mesaj războinic pentru FCSB: „Știm ce ne așteaptă”

CSKA 1948 Sofia se anunță un adversar periculos pentru FCSB. Echipa din capitala Bulgariei a câștigat primele două partide din campionat și are moralul ridicat înaintea meciului tur cu echipa lui Elias Charalamabous. Atanas Ribarski a avut declarații pline de curaj la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Antrenorul bulgar a studiat-o îndeaproape pe FCSB. „Un meci mult așteptat și meritat cu vârf și îndesat de echipa noastră. Ne concentrăm la el, ne așteptăm la un duel foarte dinamic și sper că vom arăta bine din primul minut.

Am ajuns să ne cunoaștem adversarul, știm la ce să ne așteptăm și vom contracara. Pentru băieți, acest meci înseamnă o provocare și o răsplată a muncii lor. Mai presus de toate, vreau să văd în ei dorință”, a declarat Atanas Ribarski, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii lor de atac mi-au făcut o impresie foarte bună”

Totodată, Atanas Ribarski, antrenorul lui CSKA 1948 Sofia, a remarcat punctele forte ale roș-albaștrilor. Tehnicianul de 38 de ani a rămas surprins plăcut de jucătorii din atacul celor de la FCSB. Cinci goluri în două partide a înscris FCSB înaintea meciului tur cu CSKA 1948 Sofia.

„Am urmărit-o pe FCSB în detaliu, jucătorii lor de atac mi-au făcut o impresie foarte bună. Punctele lor forte sunt că fac pressing sus și mențin un ritm alert în jumătatea adversarului”, a mai spus Atanas Ribarski, conform presei din Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Georgi Rusev, jucătorul din atacul celor de la CSKA 1948 Sofia, a vorbit, de asemenea, despre partida împotriva celor de la FCSB. Fotbalistul cotat la 1,2 milioane de euro nu consideră că lipsa de experiență a bulgarilor reprezintă un dezavantaj în duelul cu echipa finanțată de Gigi Becali.

„Știți că cei mai mulți dintre băieții din echipă nu avem experiență în astfel de jocuri, dar asta nu ar trebui să ne împiedice să ne descurcăm bine și să avem succes în ambele meciuri. Mâine ieșim și jucăm 90 sau 95 de minute. Totul depinde de noi.

ADVERTISEMENT

Ei pot vorbi cât vor. Important este ce vom oferi mâine. Principala diferență, cred, vor fi deciziile arbitrului de mâine. Știi cât de liber este jocul și cât de mult mai dinamic devine jocul în meciurile din cupele europene”, au fost cuvintele lui Georgi Rusev.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru „X” la meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB

ADVERTISEMENT