ADVERTISEMENT
Fotbal international

Antrenorul lui Lazio este resemnat după eșecul cu Celtic și victoria CFR-ului: ”Calificarea este compromisă”

Autori: Luana Martinescu, Traian Terzian | 07.11.2019 | 23:35
Antrenorul lui Lazio este resemnat după eșecul cu Celtic și victoria CFR-ului: ”Calificarea este compromisă”
Antrenorul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, este resemnat după eșecul din meciul cu Celtic Glasgow și victoria CFR-ului în partida cu Rennes

Antrenorul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, este resemnat după eșecul din meciul cu Celtic Glasgow și victoria CFR-ului în partida cu Rennes, din etapa a patra a Grupei E din Europa League. Tehnicianul italian este nemulțumit de faptul că jucătorii săi nu au reușit decât un singur gol din 20 de șuturi avute în întâlnirea cu scoțienii.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Lazio este resemnat după eșecul cu Celtic și victoria CFR-ului: ”Este mult regret pentru acest parcurs european”

”Calificarea este acum compromisă, chiar dacă matematica nu ne condamnă. Trebuie să ne gândim să facem șase puncte și să sperăm că Celtic va câștiga în România. Este mult regret pentru aceast parcurs european. Din păcate a trebuit să împing unii jucători dincolo de nivelul lor fizic, Leiva și Caicedo până ieri, de exemplu, nu se antrenaseră”, a declarat resemnat antrenorul lui Lazio după eșecul cu Celtic și victoria CFR-ului.

”Ar fi trebuit să marcăm al doilea gol din ocaziile pe care le-am avut, dar portarul lor și ineficiența noastră ne-au adus în această situație. Sunt dezamăgit că am avut 20 de șuturi la poartă și ar fi trebuit să câștigăm. Este o grupă bântuită pentru noi. Dacă meciul de la Cluj se termina la egalitate, calificarea ar fi fost încă deschisă. Trebuie să lăsăm în urmă acest eșec. Astfel de înfrângeri ne ajută să creștem”, a spus Simone Inzaghi la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, la un pas de calificare

Lazio a fost învinsă de Celtic Glasgow, scor 1-2, iar scoțienii și-au asigurat calificarea în 16-imile de finală ale Europa League. Și CFR Cluj este aproape de o calificare senzațională după ce a câștigat cu Rennes, scor 1-0, și mai are nevoie de un singur punct pentru a accede în faza următoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!