News

Anunț pentru clienții Enel: se dau vouchere de 500 de lei. Condițiile pentru a le primi

Vești bune pentru clienții Enel din România: se acordă vouchere pentru zeci de consumatori. Condițiile pentru a le primi.
19.08.2023 | 12:53
Anunt pentru clientii Enel se dau vouchere de 500 de lei Conditiile pentru a le primi
Enel oferă zeci de vouchere în valoare de 500 de lei. Care sunt condițiile pentru primirea lor. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Enel, unul dintre principalii furnizori de energie din România, cu milioane de clienți casnici, a făcut un anunț oficial cu privire la o campanie de premiere cu vouchere.

Enel oferă zeci de vouchere în valoare de 500 de lei. Care sunt condițiile pentru primirea lor

Într-un comunicat oficial, compania anunță că oferă 500 de lei sub formă de vouchere. Banii sunt oferiți pentru plata facturilor la timp. Pentru a intra în posesia sumei, românii trebuie să îndeplinească o serie de condiții.

ADVERTISEMENT

Enel a decis să dea 50 de vouchere pentru consumatorii care au facturile plătite la zi. Banii pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături. Pentru a intra în posesia voucherelor, românii trebuie să respecte anumite condiții stabilite de companie.

  • să aibă un contract activ cu ENEL.
  • să aibă soldul facturii achitat integral (un sold de zero sau chiar mai mic) până la data de 31 august 2023.
ADVERTISEMENT

Campania se derulează în intervalul 06 iunie – 31 august 2023. Condițiile de participare au fost clar specificate. ”Dacă achiți integral toate facturile tale la energie electrică și gaze naturale până pe 31 august, poți să câștigi un premiu în valoare de 500 de lei. Punem la bătaie 50 de premii”, anunță compania, într-un comunicat.

Clienții casnici care îndeplinesc toate aceste criterii enumerate și se înscriu în timp util în concurs, au șansa să fie recompensați generos de către Enel pentru loialitatea lor.

ADVERTISEMENT

Campania mai anunță că aceasta este o modalitate excelentă de a încuraja plata la timp a facturilor și de a oferi clienților un stimulent suplimentar pentru a fi punctuali în această privință.

Milioane de români primesc 700 de lei, în septembrie, pentru plata facturilor la energie

În prezent, peste patru milioane de persoane beneficiază de carduri de energie, bugetul total al programului fiind de 2,8 miliarde de lei. Ajutorul se acordă în două tranșe, a câte 700 de lei fiecare.

ADVERTISEMENT

A doua va veni în septembrie. Banii pot fi folosiți pentru plata următoarelor servicii/produse: electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire.

Ministerul fondurilor europene anunță că, până în prezent, au fost emise și distribuite peste două milioane de carduri de energie destinate românilor vulnerabili. În plus, au fost soluționate 17.700 anchete sociale, pentru care sunt emise și distribuite carduri.

ADVERTISEMENT