Life

Anunțul făcut de Gabriela Cristea după ce a scăpat de problemele de sănătate: “Tot ce avem nevoie”

Anunțul făcut de Gabriela Cristea după ce a scăpat de problemele de sănătate. Cum se simte acum prezentatoarea de la Antena Stars.
30.01.2024 | 14:57
Anuntul facut de Gabriela Cristea dupa ce a scapat de problemele de sanatate Tot ce avem nevoie
Gabriela Cristea, anunț după ce a scăpat de problemele de sănătate. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a făcut anunțul după ce a scăpat de problemele de sănătate. Prezentatoarea TV a fost internată în spital și a lipsit de pe micile ecrane. Vedeta se simte mai bine acum și și-a reluat activitatea.

După ce a scăpat de problemele de sănătate, Gabriela Cristea a făcut anunțul

Săptămâna trecută, înainte de premiera unui nou sezon Mireasa – Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a ajuns la spital după ce a avut stări de rău. Prezentatoarea nu a putut veni la primele ediții ale emisiunii de la Antena Stars, fiind înlocuită de colega sa, Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Inițial, vedeta a crezut că are gripă sau COVID. După ce a fost testată, a aflat că nu este vorba despre una dintre aceste boli. Soția lui Tavi Clonda a fost ținută sub observație câteva zile și i-a ținut pe fani la curent în legătură cu starea ei de sănătate.

Timp de cinci zile, prezentatoarea a fost absentă de pe micile ecrane. Acum s-a întors la cârma emisiunii de la Antena Stars, cu forțe proaspete.

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta a scăpat de problemele de sănătate, pentru că acum și-a reluat activitatea atât la TV, cât și în mediul online. Gabriela Cristea se ocupă, printre altele, cu promovarea hainelor pe pagina sa.

Aceasta a realizat o ședință foto de acasă, în care le-a prezentat urmăritorilor un pardesiu potrivit pentru primăvară. Într-una din imagini, vedeta și- ținut o mână pe abdomen.

ADVERTISEMENT

În descrierea imaginilor, vedeta a oferit doar informații despre articolul vestimentar, spre bucuria admiratoarelor care o urmăresc în mediul online.

“Vine primăvara și un pardesiu este tot ce avem nevoie. (…) realizat din material tip Chanel, cu inserție de fir metalizat. Este disponibil pe negru.

ADVERTISEMENT

Măsurile în care se lucrează acest pardesiu sunt: S, M, L, XL si XXL. Prețul este de 478 ron plus 22 ron taxă de transport pe teritoriul României”, a scris Gabriela Cristea în dreptul imaginilor în care prezintă articolul vestimentar.

Ce a pățit Gabriela Cristea

Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii, a anunțat, săptămâna trecută, că se află la spital. Aceasta a fost nevoită să stea în concediu medical timp de câteva zile.

Sănătatea este cea mai importantă, așa cum a precizat și soția lui Tavi Clonda, care a avut parte de cele mai bune îngrijiri medicale. Vedeta s-a simțit foarte rău și avea dureri în tot corpul.

“Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital.

Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine. (…)

M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede.”, (…) Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus Gabriela Cristea săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT