Life

Motivul pentru care Gabriela Cristea a lipsit de la prima ediție Mireasa – Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de Simona Gherghe: “Este o excepție”

Simona Gherghe a dezvăluit motivul pentru care Gabriela Cristea a lipsit de la prima ediție Mireasa – Capriciile Iubirii. A început un nou sezon al emisiunii.
22.01.2024 | 23:02
Motivul pentru care Gabriela Cristea a lipsit de la prima editie Mireasa  Capriciile Iubirii Anuntul facut de Simona Gherghe Este o exceptie
De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Mireasa – Capriciile Iubirii. Anunțul Simonei Gherghe. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a lipsit de la prima ediție Mireasa – Capriciile Iubirii, iar Simona Gherghe a dezvăluit motivul. Prezentatoarea i-a ținut locul colegei sale în platoul de la Antena Stars.

De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Mireasa – Capriciile Iubirii, încă din prima ediție

A început un nou sezon Mireasa, la Antena 1, prezentat de Simona Gherghe. Vor fi noi concurenți, dornici să-și găsească jumătatea și să se căsătorească. Noul sezon a avut premiera luni, 22 ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a început un nou sezon al emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, prezentată de Gabriela Cristea. Vedeta nu a fost prezentă pe micile ecrane în prima ediție, difuzată tot luni, în locul ei fiind Simona Gherghe.

Prezentatoarea a înlocuit-o pe colega sa și a explicat de ce aceasta a fost nevoită să lipsească la început de sezon. Se pare că soția lui Tavi Clonda se confruntă cu probleme de sănătate și nu poate modera emisiunea matrimonială o perioadă.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a precizat, în anunțul său, că nu știe când va reveni colega sa la cârma emisiunii. Totodată, i-a urat multă sănătate și speră să se întoarcă în curând.

“Sunt Simona Gherghe, sunt gazda voastră în această seară și este o excepție că sunt aici. Îi dorim multă sănătate Gabrielei și sperăm să se întoarcă la cârma emisiunii Capriciile – Iubirii cât de curând”, a transmis Simona Gherghe la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, anunț despre noul sezon Mireasa – Capriciile iubirii

Înainte de debutul noului sezon Mireasa – Capriciile iubirii, Gabriela Cristea a transmis un mesaj. Vedeta va modera emisiunea așa cum i-a obișnuit pe telespectatori până acum. Prezentatoarea a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor care au venit la emisiune.

Telespectatorii pot urmări emisiunea în fiecare seară, de la ora 19:00, la Antena Stars. În cadrul show-ului, vor fi discutate subiectele din casa Mireasa.

ADVERTISEMENT

“Sunt bucuroasă că începând de astăzi revenim în casa Mireasa cu un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii. După ce mi-am încărcat bateriile alături de familie, în vacanţă, le dau întâlnire telespectatorilor în fiecare seară, de la 19:00, în direct, pe Antena Stars.

Aşa cum ne-am obişnuit, vom trata pe larg toate subiectele de peste zi din Casa Mireasa şi vom dezbate alături de concurenţi şi de familiile şi prietenii lor cele mai importante momente.

Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială.

Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a anunțat prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT