Life

Gabriela Cristea a ajuns la spital chiar înainte să înceapă noul sezon Mireasa – Capriciile Iubirii: “Mă durea totul”

Gabriela Cristea, la spital înainte să înceapă noul sezon Mireasa – Capriciile Iubirii. Ce probleme are prezentatoarea de la Antena Stars.
23.01.2024 | 16:18
Gabriela Cristea a ajuns la spital chiar inainte sa inceapa noul sezon Mireasa  Capriciile Iubirii Ma durea totul
Gabriela Cristea a ajuns pe mâinile medicilor. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înainte de a începe noul sezon Mireasa – Capriciile Iubirii, Gabriel Cristea a ajuns la spital. Vedeta a explicat, în mediul online, cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Gabriela Cristea, la spital chiar înainte de prima ediție Mireasa – Capriciile Iubirii

Luni, 22 ianuarie, a început un nou sezon Mireasa, la Antena 1, emisiune moderată de Simona Gherghe. Totodată, a început și noul sezon Mireasa – Capriciile Iubirii, emisiune prezentată de Gabriela Cristea, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Din păcate, soția lui Tavi Clonda a fost nevoită să lipsească din prima ediție a noului sezon din cauza unor probleme de sănătate. Astfel, Simona Gherghe i-a ținut locul și i-a anunțat pe telespectatori care e motivul pentru care colega sa lipsește de pe micile ecrane.

Vedeta nu a oferit mai multe detalii despre problemele de sănătate ale Gabrielei Cristea, însă i-a transmis acesteia multă sănătate. Ulterior, prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii a explicat ce i s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Aceasta se află în spital și este nevoită să lipsească de pe micile ecrane timp de câteva zile. După aceea, va putea reveni la cârma emisiunii, dar până atunci trebuie să stea sub supraveghere medicală.

“Dragilor, știu că mă așteptați în direct la emisiune. Din păcate, nu întotdeauna lucrurile stau așa cum ni le propunem noi. Am niște probleme de sănătate care mă țin în spital.

ADVERTISEMENT

Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine”, a transmis Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea s-a confruntat cu dureri mari

Inițial, Gabriela Cristea a crezut că are gripă, s-a testat și de COVID-19, însă nu a avut niciuna dintre aceste boli. Vedeta a avut febră destul de mare și avea dureri în tot corpul.

ADVERTISEMENT

“Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine și m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară.

M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a adăugat Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT