Life

Anunțul făcut de Ioana Ginghină la trei zile după nuntă: „Ei nu înțeleg”

Ioana Ginghină a dat vestea neașteptată la numai trei zile după nuntă. Ce decizie a luat actrița după ce s-a căsătorit cu Cristi Pitulice.
26.09.2023 | 17:46
Anuntul facut de Ioana Ginghina la trei zile dupa nunta Ei nu inteleg
Ioana Ginghină a făcut un anunț neașteptat la scurt timp după nuntă. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a luat o decizie importantă la doar câteva zile după nuntă. Actrița a dezvăluit că nu va pleca în luna de miere imediat după căsătorie, așa cum se obișnuiește. Care este explicația.

Ioana Ginghină nu pleacă în luna de miere

Weekendul trecut, Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, după o relație de aproximativ trei ani. Actrița, aflată deja la al treilea mariaj, nu și-a mai dorit un eveniment de mare anvergură.

ADVERTISEMENT

A organizat ceremonia, dar și petrecerea chiar în curtea propriei case, dar asta nu înseamnă că nu a avut parte de o mulțime de suprize și despre o zi exact așa cum a visat, în care s-a simțit „precum Regina Toamnei”, după cum a dezvăluit într-o postare pe Instagram.

„În acea zi specială, m-am simțit ca Regina Toamnei, prinsă într-un tablou de toamnă cu nuanțe de fericire și într-un decor de poveste, în rochia mea vaporoasă, dansând printre frunzele căzătoare, cu un machiaj strălucitor și o coafură elegantă.  A fost o zi în care frumusețea toamnei și eleganța mea au creat o simfonie de neuitat”, a spus vedeta în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, acum a făcut un anunț surprinzător. Ioana Ginghină și Cristi Pitulice nu va pleca acum în luna de miere, ci abia în vacanța de Crăciun. De asemenea, atunci nu va merge doar cu soțul său, ci și cu Ruxandra, fiica ei din relația cu Alexandru Papadopol.

„Luna de miere va fi cred că după Revelion sau poate cu o zi două înainte de Revelion vom pleca. Acum discutăm despre asta. Vom pleca în Thailanda două săptămâni și abia așteptăm. Toți trei vom pleca, nu numai noi doi.

ADVERTISEMENT

Abia așteptăm, este o experiență unică pentru toți trei, niciunul dintre noi nu a mai fost în Thailanda și pentru asta sunt foarte încântată și abia aștept. Aștept mai mult decât nunta Crăciunul și Thailanda”, a explicat Ioana Ginghină pentru wowbiz.ro. 

„Nu poți să-ți iei concediu cum vrei”

Motivul pentru care luna de miere se amână atât de mult este unul simplu. Ioana Ginghină, care este în prezent angajata unui teatru, nu-și poate lua concediu, din moment ce abia a venit din vacanța de vară.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea mă întreabă de luna de miere, dar ei nu înțeleg că fiind angajat într-un teatru, tu nu poți să îți iei concediu așa când vrei și cum vrei și nu poți să vii după o lună și jumătate de concediu de vară să zici că mai vrei vreo două săptămâni. Luna de miere va fi probabil după Revelion, abia acum discutăm despre asta, vom pleca în Thailanda”, a declarat Ioana Ginghină, care a decis să nu ia numele soțului său după nuntă. 

ADVERTISEMENT