Fotbal international

Anunţul FRF după Muntenegru – România 0-1. “Au fost informaţi că trebuie să câştige la două goluri!”

21.11.2018 | 15:17
Nicolae Stanciu şi Alin Toşca în meciul Muntenegru - România 0-1. Anunţul făcut de FRF la finalul partidei din Podgorica

FRF (Federaţia Română de Fotbal) a făcut un anunţ după acuzaţiile apărute la finalul meciului jucat de echipa naţională a României de la Podgorica, scor 1-0, cu Muntenegru. “Tricolorii” aveau nevoie să mai înscrie un gol pentru a intra în urna a treia la tragrea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020.

Imediat după Muntenegru – România, scor 0-1, FRF a fost acuzată că jucătorii nu ar fi fost informaţi de aceste calcule. Astfel, Federaţia Română de Fotbal a reacţionat şi a precizat că staff-ul echipei naţionale a ştiut foarte bine situaţia în care se află în Liga Naţiunilor înaintea duelului de la Podgorica.

Anunţul FRF după acuzaţiile apărute la finalul meciului Muntenegru – România 0-1

Jucătorii echipei naționale au fost informați atât în ziua jocului, cât și cu o zi înainte, la ședințele de grup, dar și în discuțiile individuale că avem nevoie de o victorie la două goluri diferență. Am decis înlocuirea lui Claudiu Keșeru pe final pentru că acesta făcuse un efort considerabil până atunci, iar introducerea lui Tudor Băluță a însemnat urcarea lui Nicolae Stanciu pe o poziție mai avansată, unde avea o mai mare libertate de ajunge aproape de poarta adversă. La fel ca și la partida cu Lituania, am început meciul de la Podgorica cu doi atacanți, pentru că obiectivul nostru a fost clar, acela de a câștiga și de a marca cât mai multe goluri! Repet: am știut de ce intrăm pe teren, ce trebuie să obținem. Din păcate, nu am reușit să mai marcăm, a spus Cosmin Contra, conform  frf.ro.

Bucuria jucătorilor echipei naţionale a României după golul înscris de George Ţucudean în Muntenegru – România

Am știut cu o zi înainte de meci că avem nevoie de o victorie la două goluri pentru a avea șanse la urna a treia pentru tragerea la sorți a preliminariilor EURO 2020. Și cred că s-a văzut acest lucru după felul în care am abordat jocul, după numărul șanselor create și a jocului ofensiv pe care l-am practicat. Am încercat să câștigăm la cât mai multe goluri diferență. Știam importanța unei victorii la două goluri. Noi am luptat până la final pentru obiectivul nostru și ne-am bucurat pentru evoluția bună și un an încheiat fără înfrângere”, a completat şi Nicolae Stanciu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri