Fotbal international

Anunțul oficial al chinezilor despre viitorul lui Dan Petrescu. Patroana de la Guizhou Hengfeng e fermă: “Avem încredere în el!”

07.03.2019 | 16:07
Anuntul oficial al chinezilor despre viitorul lui Dan Petrescu Patroana de la Guizhou Hengfeng e ferma Avem incredere in el

Dan Petrescu a fost dorit cu insistență de CFR Cluj în iarnă, iar chinezii de la Guizhou Hengfeng au făcut anunțul oficial în ceea ce privește viitorul antrenorului român. Chinezoaica Wen Xiaoting, patroana clubului din Liga a 2-a din China, a fost fermă în momentul în care a vorbit despre situația în care se află “Bursucul”.

Patroana lui Guizhou Hengfeng, anunț despre viitorul lui Dan Petrescu

Wen Xiaoting, cea care conduce clubul Guizhou Hengfeng, a susținut o conferință de presă înainte ca campionatul din Liga a 2-a chineză să înceapă, iar tânăra chinezoaică a dezvăluit motivul real pentru care nu a dorit să îl lase pe Dan Petrescu să plece de la gruparea Guizhou. Aceasta susține că are încredere totală în antrenorul român și că acesta nu a avut timp necesar în sezonul trecut pentru a putea să își impună stilul.

“Din păcate, Petrescu a venit prea târziu la echipă și nu a mai avut suficient timp la dispoziție pentru a corecta problemele. Avem încredere în el și știm care au fost greșelile comise în sezonul precedent. Pe lângă accidentări, jucătorii de pe bancă nu au putut aduce un plus, dar acum ne vom lua măsuri. În plus, vom continua cu același antrenor”, a spus Wen Xiaoting într-o conferință de presă susținută înaintea startului nouluis sezon, conform ziare.com.

Dan Petrescu și staff-ul său în momentul în care a ajuns la Guizhou Hengfeng

Cine este Wen Xiaoting, femeia care conduce Guizhou Hengfeng

În vârstă de 29 de ani, Wen Xiaoting conduce gruparea chineză Guizhou Hengfeng. Până în 2015, tânăra a fost editor de reviste de modă și este fiica președintelui Zhicheng Enterprise Group Investment, acțioonar majoritar. Ea a absolvit Universitatea pentru Arte Creative din Anglia.

Wen Xiaoting a fost numită președinta clubului Guizhou Hengfeng în decembrie 2015. ”Promovarea unei echipe de fotbal este similară cu cea a unui brand de modă, în sensul că ambele trebuie să fie cunoscute și acceptate de piață. Acest lucru se poate realiza prin ambalarea întregii operațiuni. În China, deținerea unui club de fotbal este mai mult o activitate de hobby și nonprofit decât de afaceri. Multe cluburi din China există datorită entuziasmului suporterilor”, a declarat Wen Xiaoting, în China Daily.

Tags: