Fotbal international

Dovada că oficialii de la Guizhou Hengfeng nu renunță la Dan Petrescu. Ce a apărut pe site-ul chinezilor. FOTO

04.03.2019 | 18:46
Dovada ca oficialii de la Guizhou Hengfeng nu renunta la Dan Petrescu Ce a aparut pe siteul chinezilor FOTO

Conducătorii lui CFR Cluj au hotărât să îl demită pe Antonio Concecaio de pe banca tehnică a echipei, iar aceștia s-au orientat către Dan Petrescu. Deși ardelenii au purtat mai multe discuții cu antrenorul în vârstă de 51 de ani, oficialii de la Guizhou Hengfeng nu doresc să renunțe la serviciile “Bursucului”, iar dovada a apărut pe pagina oficială a clubului care va evolua în noul sezon în Liga a 2-a din China. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Dovada că oficialii de la Guizhou Hengfeng nu renunță la Dan Petrescu

FANATIK a dezvăluit pe 3 februarie cele trei motive pentru care Dan Petrescu ezită să revină pe banca tehnică a ardelenilor. “Bursucul” ar trebui să le dea chinezilor 400.000 de euro pentru a putea să își rezilieze contractulul, relația dintre antrenor și Neluțu Varga nu este una foarte bună, iar acesta se teme că nu poate să o facă campioană pe CFR Cluj și în sezonul 2018 – 2019.

Dan Petrescu are motivele lui să nu revină în Gruia, dar și oficialii de la Guizhou Hengfeng nu doresc să renunțe la serviciile tehnicianului român. Astfel, aceștia au făcut și prima dovadă. Asiaticii au postat pe pagina oficială a clubului două fotografii de grup în care apare și Dan Petrescu. Alături de acesta sunt și membrii din staff-ul său tehnic.

Dan Petrescu apare în noua poză de grup a celor de la Guizhou Hengfeng pentru 2019

Ce salariu a cerut Dan Petrescu de la CFR Cluj

În momentul în care Dan Petrescu a discutat cu oficialii de la CFR Cluj în legătură cu revenirea sa în Gruia, antrenorul român a solicitat un salariu în valoare de 100.000 de euro pe lună. Chiar dacă este vorba de un adevărat record pentru Liga 1 Betano, Dan Petrescu ar fi făcut un pas important în spate din punct de vedere financiar. Salariul acestuia în Asia este de 250.000 de dolari pe lună, adică aproximativ 220.000 de euro.

Pe parcursul carierei, Dan Petrescu a antrenat echipe precum Guizhou Hengfeng, CFR Cluj, Al Nasr, Kuban Krasnodar, JS Suning, ASA Târgu Mureș, Al Arabi, Dinamo Moscova, Unirea Urziceni, Wisla Cracovia, Sportul Studențesc, Rapid București și FC Național.

Tags: