Life

Apariția bizară a Andreei Esca pe Instagram. Ce a postat prezentatoarea știrilor PRO TV

10.09.2020 | 15:56
Aparitia bizara a Andreei Esca pe Instagram Ce a postat prezentatoarea stirilor PRO TV
Andreea Esca și-a surprins fanii cu noua postare. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

De când s-a vindecat de COVID-19, Andreea Esca este mai plină de viață ca oricând. În plus, se distrează pe cinste în mediul online și nu ezită să se lase surprinsă în ipostaze cel puțin neobișnuite pentru fanii care îi urmăresc îndeaproape activitatea.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când vedeta Pro TV a publicat un mesaj cel puțin bizar pe rețeaua de socializare preferată. Și asta nu e tot, pentru că textul cu pricina a venit însoțit de o fotografie care pe mulți i-a lăsat fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la prima vedere poate părea un simplu promo pentru Masked Singer, emisiunea care preia tronsonul ocupat în mod obișnuit de Vocea României, inscripția de pe tricoul știristei le-a atras imediat atenția internauților și i-a făcut să creadă că postarea ascunde semnificații mult mai profunde.

Andreea Esca și-a lăsat fanii fără cuvinte. Uite ce a postat de curând pe Instagram

Merci @adrianv pentru hanoracul ăsta! Știu că l-ai luat din “materialele promoționale” pentru @maskedsingerromania, dar poate nu se prind când le-or număra că nu ți-l mai dau înapoi! #merci #tepup #papa @protv_romania”, a scris Andreea Esca pe contul personal de Instagram, alături de o fotografie în care apare purtând un tricou cu mesajul „DON’ T TALK TO ME (n.r. Nu vorbi cu mine!).

ADVERTISEMENT

Andreea, ești foarte tare”, „Ești minunată. Felicitări pentru tot ce faci” sau „În viața mea un singur autograf am cerut și ăla a fost Hagi. Autograf nu pot să-ți cer, nu ești erou național, dar aș vrea să spun că ești cea mai minunată femeie din România”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Masked Singer începe vineri, cu Horia Brenciu și Codin Maticiuc în juriu

Și dacă tot am pomenit de emisiunea cu care Pro TV se pregătește să cucerească serile de vineri în această toamnă, ei bine, trebuie să știți că formatul achiziționat tocmai din Coreea presupune ca un număr de 12 celebrități să evolueze pe scenă costumate din cap până în picioare. Asta în timp ce jurații Horia Brenciu, Inna, Ana Morodan și Codin Maticiuc se străduiesc să ghicească cine se află în spatele măștilor.

ADVERTISEMENT

Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”, a spus Brenciu, vizibil încântat de noul proiect.

Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă.

ADVERTISEMENT

Cred că mi se potrivește rolul acesta de detectiv și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!”, a declarat și Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT