Fotbal intern

Apariție spectaculoasă la Dunărea – FCSB. Cum a venit îmbrăcat unul dintre jucătorii lui Alexa. Galerie foto

Aparitie spectaculoasa la Dunarea  FCSB Cum a venit imbracat unul dintre jucatorii lui Alexa Galerie foto

Dunărea Călărași a reușit surpriza primei etape după reluarea campionatului. Trupa lui Dan Alexa a obținut o remiză pe teren propriu în fața celor de la FCSB, scor 1-1. Asta chiar dacă FCSB a deschis scorul în minutul 16, prin Dennis Man. Dunărea Călărași a egalat însă în minutul 30, prin Mediop.

Mediop a putut să joace titular după ce unul dintre noile transferuri făcute de Dunărea Călărași a văzut meciul din tribune. Este vorba despre atacantul Junior Mapuku, fotbalist adus de la Shijiazhuang Ever Bright, echipă din liga a doua chineză. Mapuku a jucat mai multe sezoane în prima ligă din Bulgaria, unde a fost unul dintre golgeterii lui Levski Sofia.

Jordan Mapuku, apariție spectaculoasă la Dunărea Călărași – FCSB

Reporterii FANATIK l-au surprins la finalul partidei pe atacantul congolez, cel care a atras toate privirile înaintea partidei contra celor de la FCSB. Mapuku era îmbrăcat cu o geacă înflorată și cu o șapcă de firmă, având căști wireless în urechi. Jordan era însoțit de impresarul său, cel care a avut de asemenea o apariție de senzație, cu ochelari de soare tip Kanye West și un palton foarte elegant, deasupra unor blugi rupți. Cei doi au luat loc în tribuna oficială a stadionului din Călărași, unde au putut urmări partida contra celor de la FCSB. (Vezi galerie foto)

Junior Mapuku (stânga), alături de impresarul său, la meciul Dunărea Călărași - FCSB
Junior Mapuku (stânga), alături de impresarul său, la meciul Dunărea Călărași – FCSB

Dan Alexa s-a arătat încântat de faptul că echipa sa l-a luat pe Mapuku, într-un interviu exclusiv acordat FANATIK: „Cei pe care i-am adus sunt jucători cu calitate, jucători care au evoluat la un nivel bun, jucători cu experiență care sper să se dovedească a fi alegeri bune. De exemplu, Junior Mapuku care a fost golgeterul lui Levski, care a plecat pe salariu de 50.000 de euro în China. Din păcate este extracomunitar și mai durează formalitățile încă o lună. Vom putea să îl folosim abia la sfârșitul lui februarie”, ne-a povestit „Chirurgul”.