Life

Apartamentul ”de aur” scos la vânzare într-un oraș din România. Cum arată și cât cere proprietarul pe el

Un apartament ”de aur” a fost scos la vânzare într-un oraș din România. Ce are atât de special și cât cere proprietarul pentru el?
15.09.2023 | 13:05
Apartamentul de aur scos la vanzare intrun oras din Romania Cum arata si cat cere proprietarul pe el
Apartamentul ”de aur” scos la vânzare într-un oraș din România. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un apartament scos la vânzare într-un oraș din România face furori pe internet. Ce are atât de deosebit această locuință și ce sumă cere proprietarul viitorului cumpărător?

Apartamentul ”de aur” scos la vânzare într-un oraș din România

Apartamentul ”de aur” se vinde în Satu Mare. Aceasta are două camere și vine la pachet cu un beci propriu, dar și cu o parcare privată. De ce este ”de aur”, acest apartament din România?

ADVERTISEMENT

Marea majoritate a mobilei din casă este aurită. Iar asta îl face cu adevărat deosebit față de ale apartamente scoase la vânzare. Ce alte dotări are locuința și care este prețul de vânzare?

Apartamentul ”de aur” din Baia Mare are o suprafață de 77 metri pătrați. De asemenea, este situat la parter și după cum spuneam mai sus, viitorul cumpărător se poate bucura de o parcare privată și de un beci personal.

ADVERTISEMENT

Referitor la mobila ”aurită”, apartamentul se vinde parțial mobilat. Mai exact, doar mobila de bucătărie, mașina de spălat și aragazul îi vor rămâne viitorului cumpărător.

Apartamentul ”de aur” scos la vânzare într-un oraș din România. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
Apartamentul ”de aur” scos la vânzare într-un oraș din România. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik

Care este prețul de vânzare

Cât cere vânzătorul? 70.000 de euro este prețul de vânzare pentru acest apartament din Baia Mare. Dacă ar fi să facem o comparație cu alte zone din România, putem spune că vorbim despre o sumă destul de accesibilă.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că la Cluj Napoca spre exemplu, prețurile au explodat. Dacă în urmă cu ceva timp, o garsonieră de 11 mp a devenit celebră și se vindea cu 37.000 de euro, iată că nici acum prețurile nu au scăzut prea mult.

Chiar la începutul lunii august, o altă garsonieră din România a devenit virală pe internet. Evident, aceasta se află tot în Cluj Napoca, iar spre deosebire de cea anterioară, avea o suprafață de 16 mp.

ADVERTISEMENT

Prețul însă a întrecut orice fel de așteptare. În anunțul respectiv, vânzătorul cerea 30.000 de euro pentru garsonieră. Totuși, viitorul proprietar se bucura de un beci de 10 metri pătrați, aflat la partener, dar și de o locuință mobilată. 

Totodată, garsoniera din Cluj care a devenit virală era amplasată într-o zonă destul de bună. Astfel, oricine se muta avea acces la magazine, dar și la transportul în comun din oraș.

ADVERTISEMENT