News

Piața imobiliară din Cluj lovește din nou: cum arată garsoniera de 11 mp care se închiriază cu 170 de euro

Garsoniera de 11 mp din Cluj care a făcut furori în 2022 în online are ”concurență”. În prezent, piața imobiliară din zonă are o nouă ”vedetă”.
13.06.2023 | 20:15
Garsoniera de 11 mp din Cluj care se închiriază cu 170 de euro. Dușul are vedere la dormitor și bucătărie. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În decurs de doar un an, piața imobiliară din Cluj surprinde din nou. Cum arată garsoniera de doar 11 mp din orașul de pe Someș care se închiriază cu 170 de euro pe lună.

Garsoniera de 11 mp din Cluj care se închiriază cu 170 de euro. Dușul are vedere la dormitor și bucătărie

La începutul anului 2022, o garsonieră de 11 mp din cartierul Gheorgheni (Cluj-Napoca) devenea un subiect viral în România. Zile întregi, cocheta locuință a fost un subiect de glume și bancuri pe internet.

ADVERTISEMENT

Acum, la mai bine de un an distanță o altă garsonieră, culmea, tot de 11 mp, face din nou ocolul rețelelor de socializare din România. Se întâmplă asta din cauza designului interior extrem de original.

”Se închiriază garsonieră, în zona Hotel Royal, foarte aproape de stație, magazine și aproape de Iulius Mall FSEGA. Suprafața 11 mp. Preț 170 Euro/luna”, se arată în descrierea anunțului cu imobilul în cauză, pe care proprietara l-a postat pe un portal comercial, notează Știri de Cluj.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu garsoniera postate în online arată cât de înghesuite sunt toate elementele din interior. Se vede cum cabina de duş se află la doar 1 metru de pat, de bucătărie, sau de birou. Din imobil nu lipsesc mașina de spălat haine, televizorul (undeva suspendat), frigiderul și fierul de călcat.

Ce s-a întâmplat cu celebra garsonieră de 11 mp devenită virală în 2022

Celebra garsonieră cu canapea galbenă, de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca, apărută în prim-plan în februarie 2022, a fost inițial închiriată. Conform presei locale din Cluj-Napoca, tranzacția s-a realizat pentru 180 de euro, preț negociat de la 200 de euro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, locuința de 11 metri pătrați din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, devenită deja faimoasă pe internet, a ajuns acum să fie pusă la vânzare de către proprietar.

Profitând de faima pe care a dobândit-o locuința de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, probabil proprietarul a simțit că este un motiv excelent de a o scoate la vânzare. Prețul este de tocmai 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat”, scria presa locală în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

Cum arăta anunțul de închiriere al acestei garsoniere:

  • Suprafața: 11 mp. Garsoniera este complet mobilata si utilata, centrala termica pe bloc, situata la etajul 4 din 4 .
  • Cheltuieli lunare mici
  • Posibilitate de parcare in zona.
  • Disponibilitate: ocupabilă imediat
  • Pret: 200 € (usor negociabil)
ADVERTISEMENT