Life

O nouă garsonieră din Cluj face ravagii pe internet. Are 16 mp, iar prețul de vânzare i-a șocat pe mulți: ”Simt că mă sufoc”

O nouă garsonieră din Cluj a devenit virală pe internet. Are 16 metri pătrați, iar suma pentru care se vinde i-a lăsat mască pe mulți.
12.08.2023 | 15:52
O noua garsoniera din Cluj face ravagii pe internet Are 16 mp iar pretul de vanzare ia socat pe multi Simt ca ma sufoc
O nouă garsonieră din Cluj face ravagii pe internet. Sursă foto: imobiliare.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă garsonieră din Cluj a devenit virală pe internet. De această dată vorbim despre o locuință cu o suprafață de 16 metri pătrați. Prețul de vânzare însă, a generat mari controverse.

O nouă garsonieră din Cluj face ravagii pe internet

Vă mai amintiți faimoasa garsonieră din Cluj de 11 metri pătrați? Aceasta se vindea pentru nu mai puțin de 37.000 de euro. Iată că acum, o altă locuință similară a fost scoasă la vânare. Iar anunțul a devenit viral pe internet.

ADVERTISEMENT

Conform vânzătorului, este vorba despre o garsonieră din Cluj de 16 metri pătrați. Imobilul se află la etajul doi al unui bloc cu patru etaje. Garsoniera se vinde mobilată, dar și utilată și de asemenea, e amplasată într-o zonă bună.

„Această proprietate se găsește la etajul 2, într-un imobil dispus pe 4 etaje. Imobilul se află în apropiere de mijloace de transport în comun și alte puncte de interes ale zonei. Se vinde utilat, mobilat”, se arată în anunțul publicat online.

ADVERTISEMENT

Cât costă această garsonieră din Cluj? Vânzătorul cere 30.000 de euro. De ce va beneficia viitorul proprietar? De un dormitor, dar și de o bucătărie situată la partenerul clădirii. De asemenea, în preț mai este oferit și un beci de 10 metri pătrați aflat tot la partenerul clădirii.

Reacții pe bandă rulantă din partea internauților

Pe Reddit, anunțul în care se vinde garsoniera din Cluj a devenit viral. Nu puțini sunt cei care au rămas șocați când au văzut cât de mic este spațiul, raportat la prețul pe care vânzătorul îl cere.

ADVERTISEMENT

Au fost internauți care au comparat garsoniera cu un ”coteț mai spațios”. De asemenea, unele persoane au declarat că ”se sufocă”, doar când privesc imaginile. Iar comentariile nu s-au oprit doar aici.

Unele sunt mai savuroase decât altele, de altfel cum s-a întâmplat și în cazul garsonierei din Cluj de 11 metri pătrați. Se pare că lipsa spațiului, dar și modul în care a fost amenajată le-a lăsat un gust amar multora.

ADVERTISEMENT

„Bunica mea din apropiere de Cluj are un coteț mai spațios pentru găini decât această «garsonieră»”, „Dacă un țânțar intră în baie, trebuie să faci coadă să intri și tu”, „Dacă ai peste 50 kg nu îți permiți să trăiești aici”, „Lași calculatorul pornit și n-ai nevoie de centrală”, „O mizerie, simt că mă sufoc dar uitându-mă la poze”, sunt doar câteva dintre comentarile internauților pe Reddit.

ADVERTISEMENT